Arhiva pentru eticheta: palmisoara

Robu a refuzat o sponsorizare pentru „Palmisoara”

Robu a refuzat o sponsorizare pentru „Palmisoara”

Celebrii palmieri de pe Bd. Brătianu ar fi putut fi plătiți din surse private, dar primarul Nicolae Robu nici n-a vrut să audă de așa ceva! Edilul spune că asta ar fi însemnat să cedeze la presiuni, lucru care i se pare inacceptabil, așa că a preferat să fie ținta tuturor criticilor.

Welcome to Palmisoara

Avem palmieri și vom avea metrou și transport în comun gratuit. Mai mult decât atât, „AC Recaș nu e Poli” promovează în prima ligă în dauna celor de la Măciuca. Hai că e mișto să fii timișorean, chit că suntem abia pe locul 10 într-un clasament al celor mai bogate localități din țară. Clasament în care Dumbrăvița e pe primul loc!

Baiete, inc-o tura de palmieri!

În urmă cu ceva timp, primarul Nicolae Robu a plantat vreo 40 de palmieri în centrul urbei. Deloc mișcat de bășcălia națională care a urmat, dl Robu a găsit de cuviință să mai facă cinste timișoreanului cu o porție bună de arbori exotici. C-așa i s-a părut lui „că este bine”. Precum Dumnezeu în momentul Facerii, Robu nu are nevoie să-i spună cineva dacă e bine sau rău un anumit lucru.

Intr-o scrisoare deschisa, Popoviciu ii bate obrazul lui Robu pentru „Palmisoara”

Războiul declaraţiilor între deputatul PDL Alin Popoviciu şi primarul Nicolae Robu nu pare să se termine prea curând. Pentru a evita o dezbatere televizată cu Robu şi a fi făcut din nou nesimţit sau nemernic, Popoviciu i-a transmis primarului o scrisoare deschisă. A făcut-o chiar în ziua de Rusalii, la un an şi o zi după ce Robu a depus jurământul.

Top