Arhiva pentru eticheta: dumnezeu

S-a intors din lumea de dincolo si povesteste intregii lumi cum a fost! Gloria Polo a ajuns si la Timisoara

S-a intors din lumea de dincolo si povesteste intregii lumi cum a fost! Gloria Polo a ajuns si la Timisoara

Columbianca Gloria Polo a trecut, acum mai bine de două decenii, printr-o experiență care i-a schimbat pentru totdeauna viața. Și-a regăsit credința și, de atunci, colindă lumea, povestindu-le oamenilor cum a fost. A ajuns acum și la Timișoara, unde poate fi întâlnită până duminică, la Biserica Greco-Catolică „Sf. Maria Regina Păcii”.

16 noiembrie 2014 – ziua in care Dumnezeu a fost roman!

În ziua de 4 iulie 1954, la Berna, într-una dintre legendarele finale de campionat mondial, Germania fraților Walter învingea o extraordinară selecționată a Ungariei cu 3-2. Asta, după ce, în faza grupelor, maghiarii i-au învins pe nemți cu un neverosimil 8-3. „Panzerele” au fost ajutate în finală de o vreme foarte rea, cu ploaie și vânt, terenul greu fiind în defavoarea mult mai tehnicilor fotbaliști maghiari.

Baiete, inc-o tura de palmieri!

În urmă cu ceva timp, primarul Nicolae Robu a plantat vreo 40 de palmieri în centrul urbei. Deloc mișcat de bășcălia națională care a urmat, dl Robu a găsit de cuviință să mai facă cinste timișoreanului cu o porție bună de arbori exotici. C-așa i s-a părut lui „că este bine”. Precum Dumnezeu în momentul Facerii, Robu nu are nevoie să-i spună cineva dacă e bine sau rău un anumit lucru.

Dumnezeu nu pune sechestru pe avere

S-a terminat emoția încarcerării lui George Becali pentru complicitate la o infracțiune practicată de ministrul Babiuc și șeful Statului Major Cioflină pe la mijlocul anilor ‘90. Bine, acest sport se practică pe scara largă cu statul în rol de fraier, de la vânzarea flotei, cumpărarea de către Adrian Năstase a fregatei britanice, șurubul achiziționat la preț de lingou de CFR, la energie și până la scenele de pe litoral ale Monicăi Iacob Ridzi.

„Dumnezeu nu e mafiot”, dar pentru slujitorii Lui nu bag mana în foc

Preocupările șefilor din Mitropolia Banatului sunt pe zi ce trece tot mai diverse. După ce au alocat 100.000 de euro (dintre care 50.000 de la primărie) schimbării treptelor Catedralei (fără ca nimeni să înțeleagă de ce atâta risipă!), acum s-au pus și pe cenzurat. Popilor nu le place titlul piesei de teatru „Dumnezeu e un mafiot”, care se joacă pe scena Naționalului timișorean.

Negru ca asfaltul si Alba ca Zapada

Dumnezeu a luat în serios amenințările primăriei și s-a apucat să deszăpezească Timișoara cu temperaturi mai mari de zero grade Celsius. Indiscutabil El e proprietarul acestei lumi, deci și al capitalei Banatului, așa că Poliția Locală cred că pe El l-a vizat când s-a lăudat că a emis somații, nu pe tot nesimțitul care pune mâna pe lopată doar cât să-și scoată mașina de teren.

Dumnezeu nu merge la vot!

A trecut și Sărbătoarea Paștelui din acest an, un an electoral extrem de important pentru România. Motiv pentru care ecranele televizoarelor au fost invadate din nou de tot felul de politicieni, care de care mai „cucernici”, mai „apropiați” de Dumnezeu și mai „iubitori” de oamenii din jur. Care ne-au povestit cu lacrimi în colțul ochilor cum sărbătoareau ei Paștele încă din copilărie, cum își ajutau bunicile la prăjituri și bunicii la belitul mielului, cum evitau cenzorii vremurilor dinainte de 1989 pentru a intra în biserică și câte alea.

Top