Arhiva pentru eticheta: povesti

Poveşti despre viaţă şi speranţă într-un eveniment inedit organizat în Parcul Rozelor

Poveşti despre viaţă şi speranţă într-un eveniment inedit organizat în Parcul Rozelor

La iniţiativa Asociaţiei Club RPC, sâmbătă, 25 iunie, între orele 17.00 şi 20.00, în Parcul Rozelor va avea loc evenimentul „SENS. Poveşti de viaţă… dătătoare”. Prin acest eveniment, organizatorii îşi propun să arate că există şansă de viaţă şi după căderea în dependenţa de droguri, într-un secol în care drogurile sunt tot mai prezente, inclusiv

Tur de arhitectura: Hai sa cunosti Timisoara si sa-i afli povestile

Tu cât de bine îți cunoști orașul? Cât de bine știi care sunt poveștile lui și ale cartierelor sale? În lunile septembrie și octombrie, arhitecții din Timișoara pregătesc 16 tururi ghidate, toate gratuite, la care sunt invitați să participe toți cei care vor să descopere cât de frumoasă și plină de savoare, dar și cât de tristă este urbea în care locuiesc.

HerStory: 365 de femei care au facut istorie si povestile lor uimitoare

365 de povești. 365 de femei uimitoare. Toate, în HerStory, produsul final al proiectului Asociației SPICC, „Think outside the box!”- Tineri împotriva stereotipurilor de gen. Această adevărată agendă culturală onorează realizările unor femei remarcabile, care pot deveni sursă de inspirație pentru noi toți.

Top