7 timisoreni, 7 povesti si tot atatea motive pentru care aleg Uber pentru a se deplasa prin oras

Aplicația Uber, serviciul care îți permite să apeși pe un buton și să comanzi o mașină, a ajuns la Timișoara în luna noiembrie. În doar câteva luni, Uber a devenit un serviciu foarte apreciat de timișoreni, iar peste 12.000 de localnici au descărcat aplicația.

Pasagerii Uber sunt oameni foarte diferiți: tineri, părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, profesioniști, sportivi. Toți sunt însă în mișcare și au în comun dorința de a ajunge confortabil, convenabil și în siguranță la destinație. Astăzi te invităm să îi descoperi pe unii dintre cei mai activi utilizatori Uber din oraș: șapte timișoreni, tot atâtea povești și multe motive pentru care aleg Uber pentru a se deplasa în siguranță prin oraș.

Andreea C. (31 ani, profesor de germană și engleză)
Andreea este mămică și lucrează de peste 10 ani în domeniul educației ca profesor de limba germană și engleză. Programul ei este foarte aglomerat și, având un loc de muncă dinamic, trebuie să se deplaseze dintr-un loc în altul rapid și eficient, uneori dintr-un capăt în celălalt al orașului. „Nici un alt mijloc de transport nu se compară cu serviciul de calitate oferit de Uber. Îmi place foarte mult faptul că trebuie să dai feedback șoferului după fiecare cursă, iar asta este o garanție a calității. Ca pasager, simt că sunt cel mai important, iar majoritatea șoferilor parteneri Uber pun preț pe relația cu clienții și îi tratează corespunzător”, ne povestește Andreea.

Cătălina (22 ani, studentă)
Pasionată de călătorii, sport, literatură și medicină, Cătălina locuiește în Timișoara și este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”. A încercat serviciul Uber pentru prima oară în București, când se afla într-o scurtă vacanță, și a început să îl folosească imediat ce a devenit operațional și în Timișoara. „Mi-a plăcut promptitudinea șoferilor parteneri, amabilitatea lor, interfața aplicației care îmi arată exact cât valorează cursa. Am fost plăcut surprinsă când serviciul s-a lansat și la Timișoara și circul doar cu Uber de atunci!”, povestește Cătălina.

Ciprian (42 ani, antreprenor)
Antreprenor implicat activ în mai multe companii și startup-uri, Ciprian este o fire activă și mereu în mișcare. Este tăticul unei fetițe grozave, așa cum ne povestește cu mândrie, susține activ diferite ONG-uri (în special „Salvați Copiii”), iar în timpul liber ascultă muzică, face yoga, citește, călătorește sau se plimbă cu bicicleta… sau cu Uber. „Aleg Uber pentru că este o soluție simplă, plăcută, convenabilă, disponibilă în multe orașe din lume. Uber este previzibil în calitatea serviciilor prestate, este ușor accesibil, și rezolvă elegant problema transportului prin oraș, spre aeroport, sau te miri pe unde”, ne spune Ciprian.

Dumitru (21 ani, freelancer)
Dumitru este freelancer și plănuiește să devină nomad digital. Vrea să rămână freelancer o perioadă mai lungă de timp pentru că are posibilitatea de a lucra la proiecte digitale de oriunde s-ar afla, are un venit atractiv și poate îmbina astfel utilul (proiectele) cu plăcutul (călătoriile). S-a bucurat când a auzit că Uber vine la Timișoara și a început să folosească serviciul încă din primele zile. „Merg cu Uber pentru că îmi oferă un serviciu de calitate și confort sporit la un preț accesibil, dar și pentru că îmi face plăcere să stau la povești cu șoferii parteneri Uber în timpul curselor. Susțin Uber pentru că poate contribui la reducerea numărului de mașini din oraș prin simplul faptul că acceeași mașină poate fi folosită de sute de utilizatori datorită Uber”, explică Dumitru.

Paula (23 ani, programator)
Absolventă de Politehnică și pasionată de calculatoare, Paula se consideră norocoasă: lucrează în domeniu și îi place ceea ce face, chiar dacă nu este ușor. S-a mutat în Timișoara de 5 ani și este locul pe care îl consideră, pentru moment, acasă (spune „pentru moment”, pentru că este pasionată de călătorii și nu exclude varianta de a se muta din oraș). A descoperit Uber în toamna anului trecut în București, a călătorit mai apoi cu Uber și în Lisabona și Munchen, și s-a bucurat atunci când serviciul a fost lansat și în Timișoara. „Sunt încântată că nu trebuie să am bani cash la mine atunci când merg cu Uber. Uber este o afacere de viitor care prinde bine, mai ales pentru noi, cei tineri și mereu în mișcare. Călătoresc cu Uber în primul rând pentru că nu ai nevoie de numerar, dar și pentru că e simplu: doar pui pin-ul pe hartă și voila, Uber-ul tău sosește acum!”, povestește Paula.

Raluca (31 ani, avocat)
Pentru Raluca unele vise chiar devin realitate. De la 8 la 18 este avocat, cu ambiții mari, o profesie pe care și-a dorit-o de când se știe. În timpul liber îi place să călătorească, iar Uber îi este un prieten de nădejde în orașele pe care le vizitează. „Călătoresc cu Uber din mai multe considerații. Cel mai important este faptul că sistemul Uber este simplu, practic și elegant. Și extrem de user-friendly. Afli în timp real unde se află șoferul Uber și în cât timp ajunge la tine. Poți să afli o estimare a tarifului cursei încă de la începutul călătoriei. Nu scoți portofelul deloc din buzunar și nu întâmpini probleme că nu ai suma fixă solicitată sau că șoferul nu are să îți dea rest. Poți comanda și plăti curse pentru familie, prieteni și oameni dragi, de la distanță. Șoferii parteneri sunt prietenoși, iar mașinile sunt de calitate superioară. Ai posibilitatea de a contacta direct șoferul înainte de a ajunge la tine sau chiar ulterior, dacă ți-ai uitat ceva la el în mașină. În plus, nu pot omite și avantajul că poți da calificative șoferilor, iar astfel se poate îmbunătăți calitatea serviciilor”, povestește Raluca.

Romina (27 ani, blogger / studentă)
Romina este mereu în mișcare: este studentă la arhitectură, lucrează în domeniu, și are un blog pe care scrie în timpul liber. Nu pierde nici o ocazie de a călători și preferă locurile cât mai puțin cunoscute, unde poate să stea de vorbă cu localnici. Printre micile ei plăceri nevinovate se numără înghețata de mentă, ciocolata albă și fotografia alb-negru. „Am descoperit Uber într-o scurtă excursie în București, iar în Tmișoara îl folosesc ori de câte ori am nevoie să ajung rapid dintr-un loc în altul. Aleg Uber pentru că mașinile sunt curate, iar șoferii sunt prietenoși – povestim, ascultăm muzică, schimbăm impresii. Fiecare cursă este o poveste care se scrie în drum spre destinație”, ne spune Romina.

Următoarea poveste poate fi a ta: dacă nu ai încercat serviciul până acum, fă-ți cont pe Uber.com/App, introdu codul promoțional TopTimisoara și prima ta cursă este gratuită, în limita a 30 de lei. Iar dacă vrei să câștigi venituri suplimentare împărțind mașina ta personală cu alți utilizatori, tot ce trebuie să faci este să te înscrii ca șofer partener Uber în Timișoara.

Despre Uber

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani și câteva miliarde de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti și, din 2016 și la Cluj, Brașov și Timișoara.

Autor
Etichete , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

A fost finalizat și oficial proiectul de reabilitare a Căii Bogdăneștilor

Proiectul de reabilitare a liniilor de tramvai și a tramei stradale de pe Calea Bogdăneștilor a fost oficial finalizată. La sediul primăriei a avut loc conferința finală aferentă proiectului susținut cu fonduri europene. În total, proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseu 5, Calea Bogdăneștilor” a presupus transformarea totală...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost finalizat și oficial proiectul de reabilitare a Căii Bogdăneștilor
MINA Pop-Up 3 octombrie - 12 ianuarie

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

SCM Timișoara oprește Rapid în Sala din Giulești și merge în turneul F8 al Cupei

Zile bune pentru Leii din Banat! După victoria importantă de pe terenul Stelei, miercuri a urmat un succes care e chiar mai prețios, de această dată în manșa unică a turului secund al Cupei României. Bănățenii au revenit de la -9 pentru un ultim sfert superb care a pecetluit soarta partidei, 77-72 contra Rapidului. Cele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timișoara oprește Rapid în Sala din Giulești și merge în turneul F8 al Cupei
isho.ro

Social vezi arhiva Social

Peste 200 de dorințe îndeplinite de „spiridușii” din clădirile de birouri din Iulius Town, prin campania „Bradul dorințelor”

Anul acesta, prin intermediul campaniei „Bradul Dorințelor”, angajații din clădirile de birouri United Business Center (UBC) din Iulius Town au îndeplinit peste 200 de dorințe ale copiilor din medii defavorizate din județele Timiș și Hunedoara. „Bradul dorințelor” este una dintre cele mai așteptate campanii de către comunitatea UBC din Iulius Town, iar în acest an,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de dorințe îndeplinite de „spiridușii” din clădirile de birouri din Iulius Town, prin campania „Bradul dorințelor”
Muzeul National al Banatului
No More Bad Gifts

Economic vezi arhiva Economic

Mai multe proiecte din Timiș primesc fonduri pentru a încuraja deplasarea pe biciclete/FOTO

Un număr de 22 de proiecte care încurajează mersul pe bicicletă în întreaga regiune de Vest vor primi finanțare prin Fondul RO Bike Valley în anul 2025. 9 dintre ele sunt unități de învățământ și vor primi titlul de Școala Ro Bike. În urma apelului de proiecte organizat de Fundația Comunitară Timișoara au fost selectate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mai multe proiecte din Timiș primesc fonduri pentru a încuraja deplasarea pe biciclete/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Duminică, 22 decembrie, de la ora 17.30 la Căminul Cultural din Şag va avea loc Concertul de colinde „Alaiul colindătorilor – Colindăm Domnului Bun”. Spectatolul este organizat de Primăria şi Consiliul Local Şag, respectiv Parohia Ortodoxă Română Şag. Magia colindelor de Crăciun va prinde viaţă duminică, 22 decembrie, de la ora 17,30, la Căminul Cultural...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Colindăm Domnului Bun”. Concert de colinde, duminică, la Şag
Universitatea de Vest Timișoara a semnat, miercuri, la Ministerul Educației, două contracte de finanțare aferente a două proiecte din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vizând modernizarea și dezvoltarea infrastructurii universitare de la UVT. În cazul primului proiect, „Modernizarea și eficientizarea energetică a căminelor studențești și a sălilor de sport ale Universității de Vest...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest Timișoara a semnat două contracte de finanțare din PNRR pentru modernizare, în valoare de peste o sută de milioane de lei
Proiectul de reabilitare a liniilor de tramvai și a tramei stradale de pe Calea Bogdăneștilor a fost oficial finalizată. La sediul primăriei a avut loc conferința finală aferentă proiectului susținut cu fonduri europene. În total, proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseu 5, Calea Bogdăneștilor” a presupus transformarea totală...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost finalizat și oficial proiectul de reabilitare a Căii Bogdăneștilor
Sportiva timișoreană Narcisa Martin este, de astăzi, vicecampioana mondială la Culturism – Bikini Fitness Senioare (164 cm). Ea a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de Fitness IFBB – Japonia 2024. Narcisa face parte din Lotul Național al Federației Române de Culturism și Fitness și este, de anul acesta, și Maestru Emerit al Sportului....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Narcisa Marin, medalie de argint la Mondialul de Fitness IFBB – Japonia 2024
Anul acesta, prin intermediul campaniei „Bradul Dorințelor”, angajații din clădirile de birouri United Business Center (UBC) din Iulius Town au îndeplinit peste 200 de dorințe ale copiilor din medii defavorizate din județele Timiș și Hunedoara. „Bradul dorințelor” este una dintre cele mai așteptate campanii de către comunitatea UBC din Iulius Town, iar în acest an,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de dorințe îndeplinite de „spiridușii” din clădirile de birouri din Iulius Town, prin campania „Bradul dorințelor”
Lângă Podul Decebal, un loc fierbinte în Revoluția din 1989, au fost puse, miercuri, bazele Aleii Libertății. Un număr de 11 stejari au fost plantați de mai mulți revoluționari, plantarea de noi copaci va continua și în anii viitori. Primăria Timișoara a îmbrățișat o inițiativă pornită din partea revoluționarilor. Alături de ei s-a aflat Paula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 11 stejari au fost plantați de revoluționari în locul unde va fi Aleea Libertății/FOTO
Divizionara secundă CSC Dumbrăvița a ajuns la un acord de reziliere cu jucătorii Alexandru Martinov și Ouadie Salhi. Practic au fost vorba despre rezilieri de contracte făcute de săptămâni bune, dar anunțate abia astăzi. Sosit la echipă în vara lui 2021, Martinov, unul dintre cei mai vechi şi apreciaţi jucători ai echipei a bifat pentru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primele despărțiri la Dumbrăvița
Universitatea Politehnica Timișoara a semnat, în 17 decembrie 2024, un nou contract de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), având ca obiectiv modernizarea și eficientizarea energetică a două cămine studențești din campusul universitar. Este vorba de căminele 4C și 7C cuprinzând după finalizarea lucrărilor 340 de locuri. Modernizarea celor două cămine este...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bani pentru un campus verde și inteligent la UPT
Timișorenii care vor să își spună părerea despre calitatea vieții pot completa acum sondajul sociologic, „Barometrul Calitatea Vieții în Timișoara”, realizat de Primăria Municipiului Timișoara în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, o pot face online. Ancheta sociologică este concepută de Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UVT și Primăria Timișoara au lansat sondajele pentru noua ediție a „Barometrului Calitatea Vieții în Timișoara”
Top