Arhiva pentru eticheta: presiuni

Iancu de Ferentari, acest Bercea Mondial al fotbalului

Un ipochimen cu înfățișare și poreclă de pachiderm a ajuns tot mai vocal în ultima vreme. Încet-încet, a pus stăpânire pe spațiul media dedicat fotbalului ocupat cândva de grohăielile lui Mitică și răgetele lui Gigi Becali. Pe individul în cauză îl cheamă în acte Marian Iancu, fiind născut printr-o mahala a Bucureștiului, acolo unde a primit și educația primilor șapte ani.

Petrica Folica are de dus o lupta si nu vrea sa renunte la PP-DD

Dintr-un ilustru necunoscut, consilierul local PP-DD Petrică Folică a devenit o adevărată… vedetă. El a reușit de unul singur să strice de două ori planurile mașinăriei politice PSD. Fostul detectiv particular s-a remarcat prima dată în septembrie 2013, când a votat contra vânzării sediului PSD pentru suma de 100.000 de euro. Votul său a fost suficient pentru ca PSD Timiș să rămână chiriaș. La ultimul plen, Folică a plecat din sală mult înainte de votul pentru demiterea viceprimarului Dan Diaconu, făcând praf noua majoritate din CL. El realizează acum că nu mai are nicio şansă în fosta sa profesie. S-ar deconspira din start…

psd

Robu nu vrea sa vanda sediul PSD cu mai putin de 700.000 de euro

Primarul Nicolae Robu e gata să-și asume un conflict pe față cu CL Timișoara, dacă acesta va fi de acord să vândă cu mai puțin de 700.000 de euro sediul PSD. Liberalul acuză presiuni din partea liderilor social-democrați. În toamna trecută, PSD a fost la un vot distanță de a achiziționa, la un preț de vilă, imobilul de aproape 1.400 de metri pătrați.

primaria timisoara

Angajatii primariei sustin ca erau obligati de sefi sa faca ilegalitati

Mai mulți angajați ai primăriei, citați de Digi 24, s-au plâns procurorilor că erau obligați de șefii instituției să facă ilegalități în favoarea mafiei imobiliare. Ei acuză presiuni continue, printre care amenințarea cu concedierea, pentru a semna diverse documente. Fostul primar Gheorghe Ciuhandu s-a declarat intrigat că s-a retrocedat un imobil care nu ar fi trebuit.

Top