Arhiva pentru eticheta: mafia imobiliara

Doar cateva zeci de participanti la marsul anti-clanuri tiganesti, organizat de Noua Dreapta / FOTO

Cea de-a șaptea ediție a marșului împotriva mafiei imobiliare, organizat de Noua Dreaptă, a adunat, sâmbătă seară, doar câteva zeci de participanți. „Înarmați” cu steaguri, membrii ND s-au întâlnit la statuia lui Mihai Eminescu, iar apoi au plecat în marș, sub supravegherea jandarmilor.

Noua Dreapta iese in strada: Timisoara nu trebuie sa fie condusa de mafioti!

Pentru a șaptea oară, membrii Noua Dreaptă încearcă să atragă atenția asupra „scenelor dezgustătoare” de care au parte, în fiecare vară, timișorenii, din cauza parangheliilor organizate de clanurile de romi. Sâmbătă, 22 august, este programat un nou marș la care sunt invitați toți cei care se simț deranjați de aceste manifestări care sfidează bunul simț.

„Ne vrem orasul înapoi” – mars impotriva „mafiei imobiliare tiganesti”

Membrii Noii Drepte din Timișoara pregătesc un nou marș împotriva a ceea ce ei numesc „mafia imobiliară țigănească”. Protestul se desfășoară anual, ajungând deja la a șasea ediție, având menirea de-a atrage un semnal de alarmă asupra fenomenului infracțional care afectează centrul Timișoarei.

primaria timisoara

Angajatii primariei sustin ca erau obligati de sefi sa faca ilegalitati

Mai mulți angajați ai primăriei, citați de Digi 24, s-au plâns procurorilor că erau obligați de șefii instituției să facă ilegalități în favoarea mafiei imobiliare. Ei acuză presiuni continue, printre care amenințarea cu concedierea, pentru a semna diverse documente. Fostul primar Gheorghe Ciuhandu s-a declarat intrigat că s-a retrocedat un imobil care nu ar fi trebuit.

Morala? Normal, sub apa

Scandalul dintre rockerul Robu și moșu’ Stoia merită măcar trei învățăminte. Știu, subiectul tinde deja să plictesească, dar să ignori un astfel de eveniment e ca și cum ai sări peste revelion ca să bei ca porcul de ziua lui Eminescu. Ca în teoria oului sau găinii, se pune întrebarea cine a greșit primul. De capul lui, ca și când n-ar face parte dintr-o alianță, Nicolae Robu a dat primul cu parul, solicitând PSD schimbarea viceprimarului Stoia.

Robu: Mafia imobiliara a cuprins politisti, notari, judecatori, poate si procurori

Primarul Nicolae Robu a deschis lupta împotriva „mafiilor de toate felurile” care s-au îmbogățit jefuind averea națională. Edilul șef susține că în tranzacțiile imobiliare suspecte nu sunt implicați doar cetățeni de etnie romă, ci și persoane sus-puse, care ar fi trebuit să asigure respectarea legii. Robu nu vrea însă să dea detalii, pentru că anchetele sunt în curs.

Top