Arhiva pentru eticheta: programari

sofer la volan

Sunteți programat la Permise și Înmatriculări în 16 august? Veniți în 24 august. De Sfânta Maria e zi liberă

Sunteți programat la Permise și Înmatriculări în 16 august? Veniți în 24 august. De Sfânta Maria e zi liberă

Aveți programat examenul auto pentru data de 16 august în Timișoara sau trebuie să vă preschimbați permisul de conducere ori să vă înmatriculați mașina? Programarea rămâne valabilă, dar se mută pe altă dată. Motivul? În 16 august, e zi liberă pentru bugetari.

Programari online la Directia Fiscala. Cum va scutiti de un drum si rezolvati problema pe loc

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara mai face un pas în secolul XXI: a fost lansat serviciul de programări online la Biroul Impuneri Mijloace Auto. Astfel, nu va mai trebui să faceți două drumuri, pentru că situația se va rezolva pe loc, la data la care ați fost programat.

colterm

Programari online la inmatriculari auto

Prefectura Timiș anunță că, pentru a veni în sprijinul celor care solicită înmatricularea definitivă în circulație a autovehiculelor, este disponibilă și opțiunea de programare online. Astfel, programarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se poate face aici. „Precizăm faptul ca programarea online se acceptă doar pentru persoanele fizice”, au

Planetariul mobil se intoarce! Dansul sferelor pentru mici si mari, la Casa Tineretului

Centru spațial pentru părinți și copiii – în așa ceva se va transforma, la finele lunii ianuarie, Casa Tineretului. Aici se va redeschide planetariul mobil care a făcut furori printre picii din Timișoara acum câteva luni. Dacă vreți să prindeți locuri, grăbiți-vă să vă înscrieți.

Top