Arhiva pentru eticheta: sorin ciurariu

Arhitectul sef Ciurariu, intarziat cu recidiva

Arhitectul sef Ciurariu, intarziat cu recidiva

„Lista rușinii”, ultima invenție a primarului Nicolae Robu, s-a întors cu ediția a doua. Dacă în prima zi au fost 24 de angajați care au întârziat la serviciu, din care 6 au lipsit justificat, fără ca Resursele Umane să aibă habar, vineri au fost doar doi.

Nu l-a convins pe Robu, asa ca Andreea Stanila nu mai este arhitect-sef al Timisoarei

Șase luni: atât a rezistat Andreea Stănilă ca arhitect-șef la Primăria Timișoara. Atribuțiile i-au fost delegate, din nou, lui Sorin Ciurariu. Altfel, alți angajați ai PMT vor pleca, prin transfer, către CJ Timiș, iar organigrama instituției ar trebui să fie gata în această săptămână.

Sapte case in sase luni: „inventarul” la turnulete merge foarte prost

Jumătate de an – cam atât le-a trebuit angajaților de la Direcția de Urbanism a Primăriei Timișoara să numere ilegalitățile la șapte imobile din oraș! Primarul Nicolae Robu e nemulțumit de activitatea subordonaților lui Sorin Ciurariu și consideră că e problema acestuia cum gestionează programul angajaților.

Prima saptamana de inventar la turnulete: 300 kilometri parcursi, sub 60 de case cu probleme

Mai puțin de 60 de clădiri cu probleme de turnulețe au fost identificate, într-o săptămână, de angajații Direcției de Urbanism. Operațiunea continuă, dar ea vizează toate încălcările legislației în materie de construcții. Nu se știe cât va dura, dar, după o săptămână, singurul caz clar este cel de pe strada Romulus.

Top