Arhiva pentru eticheta: subiecte

Bacalaureat

Subiectele primite de elevi la proba scrisă de Limba și Literatura Română a Bacalaureatului

Subiectele primite de elevi la proba scrisă de Limba și Literatura Română a Bacalaureatului

Emoții mari pentru elevii din Timiș aflați în clasa a XII-a, care au susținut astăzi prima probă a examenului maturității, cea de la Limba și Literatura Română. Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș, la proba de Limba și Literatura Română au fost înscriși 3708 elevi, în tot județul, dintre care s-au prezentat doar 3591. La

Cel mai penibil Bac la matematica! La istorie, un elev a fost eliminat

Cel mai penibil Bac la matematică! Așa a catalogat o absolventă de liceu proba la Matematică din cadrul examenului de Bacalaureat 2015, care i s-a părut foarte simplă. La istorie situația e cam la fel. Elevii spun că se așteptă la note mari, deși de la centrul de examinare de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” a fost eliminat un elev.

Cezar Petrescu si Gib Mihaescu au „picat” la Bacalaureat

Tinerii care au susținut, luni, proba scrisă la limba și literatura română la bacalaureat au „dat” peste doi autori mai puțin cunoscuți. Cei de la Real au primit un text din Cezar Petrescu, iar cei de la Uman s-au luptat cu un fragment din „Donna Alba”, de Gib Mihăescu. În plus, tinerii au avut de scris eseuri pe diverse teme, printre care… campaniile de promovare a unui stil de viață sănătos.

Blat la Bac: elevii de la Deta ar fi avut „copiute” pe fiecare banca

Bacalaureatul la centrul de evaluare din Deta a fost cu cântec. Au aflat asta și procurorii, care audiază mai multe persoane, profesori și candidați, implicați în examen. Unele surse susțin că majoritatea tinerilor au avut pe mese câte o hârtie cu rezolvările subiectelor la limba şi literatura română.

De ce Robu a promis metrou si a plantat palmieri

În ultima săptămână, primarul Nicolae Robu a produs mai multe subiecte pentru presa locală, ba chiar și pentru cea națională. Mai întâi a promis un metrou, apoi a plantat palmieri pe modelul Radu Mazăre, ulterior a mai tras o ceartă cu „o anumită parte a presei”, culminând cu acuzații că a fost șantajat de ziariști.

Top