Arhiva pentru eticheta: transformare

Schimbarea la faţă a zonei Traian. Dominic Fritz anunţă cel mai mare proiect de regenerare urbană din Timişoara

Schimbarea la faţă a zonei Traian. Dominic Fritz anunţă cel mai mare proiect de regenerare urbană din Timişoara

Zone pietonale, spaţii verzi, piste de biciclete sau zone de recreere; aşa va arăta în viitor zona Traian, care va trece printr-un amplu proces de transformare. Luni, va fi prezentat proiectul de regenerare urbană a zonei, urmând 30 de zile de consultare publică, pentru ca la final să aibă loc o dezbatere pe această temă.

Piața Victoriei devine neatractivă și are disfuncționalități. Primăria face dosar pentru rezolvarea problemei

Municipalitatea timișoreană caută firmă care să întocmească dosarul concursului internațional prin care se va stabili soluția arhitecturală de reamenajare în Piața Victoriei. Acum, aceasta devine neatractivă turistic și economic și prezintă disfuncționalități, spun cei de la primărie. De depus a fost depusă tot o singură ofertă, ceea ce pare să devină o constantă la licitațiile

Bad daddy, good daddy sau despre fascinanta metamorfoza a lui Liviu Dragnea in ochii lui Sorin Grindeanu

Vă amintiți zilele călduroase din iunie? Dat jos de propriul partid din funcția de premier, Sorin Grindeanu începea de la Timișoara o așa-zisă revoluție pentru reformarea PSD. Primul demers în acest trebuia să fie îndepărtarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD.

RATT se face societate comerciala! Capitalul social: 3 milioane de lei

Consilierii locali vor decide, în viitorul plen, o schimbare foarte importantă: Regia Autonomă de Transport Timişoara se va transforma în societate comercială, pentru a putea accesa bani europeni. Intenția de a renunța la statutul de regie pentru operatorul de transport în comun a fost anunțată de primarul Nicolae Robu de vreo doi ani.

Cu peste 6 milioane de euro, cel mai vechi spital municipal din Romania devine centru multicultural

Peste șase milioane de euro – atât este estimat să coste bugetul local transformarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărășești în centru multicultural. Consilierii locali au votat în ultimul plen în favoarea acestui obiectiv, enunțat de primarul Nicolae Robu acum mai bine de doi ani. Spitalul va fi mutat pe strada Daliei, într-o clădire a cărei reabilitare a costat peste 1,5 milioane de euro.

Top