Arhiva pentru eticheta: vasile medesan

Judecatorii nu-i lasa liberi pe Corescu si Medesan

Cornelia Corescu rămâne în arest. Fostul șef al ITM Timiș a apărut joi în faţa completului care judecă pe fond procesul în care este acuzată de fapte de corupţie împreună cu Vasile Medeşan. Avocaţii acuzaţilor în dosarul „Bani pentru PDL” au cerut instanţei eliberarea din arest preventiv a Corneliei Corescu şi a lui Vasile Medeşan.

Prima infatisare in procesul in dosarul „Bani pentru PD-L”

La Tribunalul Timiş a început, miercuri, procesul în care sunt acuzaţi Cornelia Corescu şi Vasile Medeşan. Fosta şefă a ITM susţine în continuare că este nevinovată, în timp ce omul de afaceri a recunoscut toate faptele. Instanţa a rămas în pronunţare în ceea ce priveşte cererile de eliberare depuse de avocaţi. UPDATE: Cererile de eliberare au fost respinse, cei doi inculpaţi având însă posibilitatea de a face recurs împotriva acestei decizii.

Vasile Medesan, intermediarul din afacerea „bani pentru partid” – baron portocaliu de Varias

Personajul care a intermediat întâlnirea dintre denunţătorul şi omul de afaceri Aurel Grindiş şi şefa ITM Timiş, Cornelia Corescu, este cunoscut ca un om cu o mare putere în zona Variaşului. Lider al filialei locale a PD-L, el deţine o pensiune unde joacă tenis personaje importante precum prefectul Mircea Băcală, deputatul Alin Popoviciu, şeful RAR Timiş, Dorin Cândea, sau adjunctul IPJ Timiş, Florin Bolbos.

Top