Arhiva pentru eticheta: cornelia corescu

Corescu, dupa gratii trei ani si jumatate!

Cornelia Corescu, fostul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, fost condamnată, miercuri, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Vasile Medeșan, “colegul” ei de dosar, care a recunoscut faptele de care este acuzat, a primit o pedeapsă de doi ani. Decizia Tribunalului Timiş poate fi atacată în termen de zece zile de la pronunţare.

Judecatorii nu-i lasa liberi pe Corescu si Medesan

Cornelia Corescu rămâne în arest. Fostul șef al ITM Timiș a apărut joi în faţa completului care judecă pe fond procesul în care este acuzată de fapte de corupţie împreună cu Vasile Medeşan. Avocaţii acuzaţilor în dosarul „Bani pentru PDL” au cerut instanţei eliberarea din arest preventiv a Corneliei Corescu şi a lui Vasile Medeşan.

Prima infatisare in procesul in dosarul „Bani pentru PD-L”

La Tribunalul Timiş a început, miercuri, procesul în care sunt acuzaţi Cornelia Corescu şi Vasile Medeşan. Fosta şefă a ITM susţine în continuare că este nevinovată, în timp ce omul de afaceri a recunoscut toate faptele. Instanţa a rămas în pronunţare în ceea ce priveşte cererile de eliberare depuse de avocaţi. UPDATE: Cererile de eliberare au fost respinse, cei doi inculpaţi având însă posibilitatea de a face recurs împotriva acestei decizii.

PD-L Timis, intre ciocanul Boc si nicovala DNA

Preşedintele PD-L, Emil Boc, a anunţat – poate în pripă, poate nu – în urmă cu câteva zile, că va declanşa o anchetă internă în PD-L Timiş, cu scopul de-a clarifica modalitatea finanţării organizaţiei. Decizia a fost luată în urma operaţiunii „Bani pentru partid”, care a condus la arestarea şefei ITM Timiş, Cornelia Corescu.

Top