Arhiva pentru eticheta: wc

România, între palmieri şi latrina din fundul curţii

România, între palmieri şi latrina din fundul curţii

Primarul PSD-ist al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a plantat nişte palmieri, care n-au fost pe placul primarului general, Nicuşor Dan, declanşând un război între cei doi edili. Dar aceste rânduri nu sunt despre această dispută şi cine o fi având dreptate, ci vizează o anumită simbolistică. Palmierul este cumva emblema luxului, al bunăstării, a burţilor

In Timisoara vor fi din toalete ecologice functionale, probabil de la primavara

În Timișoara nu mai funcționează, de câteva luni, toalete ecologice. În luna iunie a expirat contractul pentru închirierea și întreținerea acestora, dar se pregătește acum o nouă licitație. Consilierii locali vor trebui să aprobe, în viitorul plen, caietul de sarcini, iar apoi licitația va fi lansată pe SEAP.

Doar un WC public deschis in centrul Timisoarei, asa ca aveti grija!

Dacă aveți nevoi fiziologice și vă aflați în zona centrală a Timișoarei nu vă rămâne decât să vă „țineți” până acasă sau, eventual, să folosiți baia vreunui local. Asta, pentru că în centrul orașului nu există, în acest moment, decât o toaletă publică funcțională. În aprilie vor fi deschise încă două, dar nu și cea de la fostul „acvariu”.

Stoia anunta: amenda de 100 de milioane de lei vechi pentru un WC

Victorie împotriva celor care distrug istoria locală: un rom din Timișoara a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că… și-a construit fără autorizație o toaletă, în curtea unui imobil istoric. Viceprimarul Traian Stoia spune că este primul semn că lucrurile încep să fie luate în serios, pentru că nimeni nu poate face ce vrea pe domeniul municipalității.

Top