O femeie și un bărbat din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni, au murit. România ajunge la 246 de morți/Update. Alte două decese

coronavirus

coronavirus

O nouă serie de decese în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat decesele a altor 17 persoane infectate cu COVID-19, două dintre acestea fiind din Timiş  Este vorba de un bărbat de 71 de ani şi o femeie de 66 de ani, ambii având şi alte afecţiuni.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că o femeie de 67 de ani din județul Timiș, internată pe 8 aprilie în Spitalul Județean Timișoara-Secția Cardiologie-Anestezie și Terapie Intensivă, cu tuse, dispnee și infarct miocardic masiv recent, edem pulmonar acut și obezitate gradul II a decedat în 9 aprilie. Aceasta a fost confirmată cu coronavirus în 8 aprilie, când a fost transferată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara – Secția ATI, unde a fost intubată.

A murit și un bărbat de 71 de ani din județul Timiș, internat în Spitalul Clinic Municipal Timișoara – Secția Medicală, în perioada 29 martie – 3 aprilie. În 3 aprilie a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a fost transferat la Spital Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara-ATI, intubat și ventilat mecanic. A decedat în 9 aprilie, având hipertensiune arterială.

A murit și un bărbat de 83 de ani din județul Hunedoara, internat în Secția de Boli infecțioase a Spitalului Municipal Hunedoara pe 31 martie, confirmat cu COVID-19 în 3 aprilie, transferat la Spitalul Județean de Urgență Deva – Secția Boli Infecțioase pe 5 aprilie. A decedat în 9 aprilie.

Un bărbat de 57 de ani din județul Suceava, internat în 1 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava – Secția Cardiologie, a murit pe 9 aprilie, după ce în 26 martie a fost confirmat cu coronavirus.

A murit și un bărbat de 59 ani din județul Suceava, internat în 12 ianuarie în Spitalul Județean de Urgență Suceava-Secția Neurochirurgie, pentru anevrism rupt de artera comunicantă anterioară. Confirmat cu coronavirus pe 30 martie, a decedat în 9 aprilie.

A murit și o femeie de 56 ani din județul Suceava, internata în Spitalul Județean de Urgență Suceava – Secția Ortopedie pe 19 martie, cu coxartroză, gonartroză și astm bronșic. Confirmată pe 27 martie cu coronavirus, a decedat în 9 aprilie,

A murit și un bărbat de 56 de ani din județul Bistrița-Năsăud, revenit din Italia pe 10 martie, aflat în autoizolare la domiciliu până pe 24 martie. Internat pe 5 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Bistrița -Secția Boli Infecțioase, cu febră, tuse, astenie, dispnee, mialgii, diabet zaharat tip I, hipertensiune arterială stadiul I, a fost conmfirmat cu coronavirus în 6 aprilie. A decedat în 8 aprilie.

A murit și un bărbat de 71 de ani din județul Suceava, internat în Spitalul Județean Suceava – Secția Pneumologie pe 3 aprilie. Confirmat cu COVID-19 pe 8 aprilie, a decedat pe 9 aprilie, având condiții medicale pre-existente: HTA. AVC. Hemipareză. Guta. Diabet zaharat tip II complicat. Anevrism de artera bazilara. Tromboflebita. Obezitate.

Un bărbat de 47 ani din județul Suceava a fost internat în Spitalul Județean Suceava pe 3 aprilie, confirmat cu coronavirus pe 8 aprilie. A decedat în 9 aprilie, având hipertensiune arterială și hipoacuzie.

Un bărbat de 72 ani din județul Suceava a fost internat în Spitalul Județean Suceava-Sectia Îngrijiri paliative, de unde a fost transferat în Sectia Cardiologie-ATI pe 4 aprilie, din cauza unui infarct miocardic acut. Confirmat cu COVID-19 în 6 aprilie, a decedat pe 9 aprilie, având diabet zaharat tip II.

O femeie de 78 ani, din județul Covasna, internată în Spitalul Județean Sf. Gheorghe pe 6 aprilie, cu insuficiență cardiacă si respiratorie acută a decedat în 6 aprilie. I-au fost recoltate fragmente necroptice pe 7 aprilie și a fost confirmată pe 9 aprilie cu COVID-19. A avut contact cu fiica asimptomatică, la rândul ei contact cu alt caz.

Un bărbat de 49 ani din județul Covasna a fost internat pe 4 aprilie în Spitalul Județean Sf. Gheorghe cu stare generală alterată. Confirmat în 9 aprilie cu COVID-19, a murit în 7 aprilie având condiții medicale pre-existente: transplant renal.

O femeie de 69 de ani, din București. internată în Spitalul Universitar București în perioada 20-23 martie pentru afecțiuni cardiace, revine în spital pe data de 6 aprilie pentru dispnee. În 6 aprilie este depistată pozitiv și este transferată în Spitalul Colentina, decedând în 9 aprilie. Comorbidități: boală ischemică cronică, valvulopatie mitrală, hipertensiune pulmonară secundară, diabet zaharat tip II, insuficiență venoasa cronică, tulburare neuro-cognitivă.

A murit și o femeie de 72 ani din București, pacientă cu insuficiență renală cronică dializată în centrul de dializă. În 25 martie a fost diagnosticată cu COVID-19 și a murit în 6 aprilie.

O femeie de 63 ani din județul Vrancea, internată în 31 martie în Spitalul Județean Focșani-ATI, intubată și ventilată mecanic, confirmată în 1 aprilie cu coronavirus, a decedat în 3 aprilie. Avea comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială hipotiroidie, insuficiență hipofizară.

A murit și o femeie de 62 de ani din județul Galați, internată în secția medicală a Spitalului județean Galați, cu stare confuzională și infecție urinară, în data de 27 martie. A fost confirmată cu COVID-19 în 31 mrtie și a murit în 7 aprilie, suferind de atac vascular cerebral sechelar.

O femeie de 81 de ani din județul Galați a fost internată în Spitalul de Boli Infecțioase cu dificultăți de respirație, în data de 4 aprilie, si transferată în aceeași zi în secția ATI a Spitalului județean Galați. A fost confirmată cu COVID-19 în 3 aprilie, decedând în 7 aprilie. Avea ca și comorbidități demența. Pacienta era în instituție de îngrijire pentru bătrâni în care sunt cazuri confirmate COVID-19.

Update. Numărul deceselor ajunge la 248.

Alte două decese au fost înregistrate în România. Este vorba despre doi pacienți care aveau și alte afecțiuni.

A murit un bărbat de 59 ani din județul Teleorman, care s-a prezentat pe 7 aprilie la Spitalul Municipal Videle cu insuficiență respiratorie și stare de agitație. Bărbatul a decedat pe 8 aprilie şi a fost confirmat pe 9 aprilie cu coronavirus având condiții medicale pre-existente: hipertensiune arterială, și ICC, aflat în tratament.

A murit și un bărbat de 60 de ani din județul Brașov, În 26 martie a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, în același salon cu un pacient care revenise din Franța. A fost confirmat pe 3 aprilie cu COVID-19. Bărbatul a decedat pe 8 aprilie, având condiții medicale preexistente: tumoră de cap de pancreas, diabet zaharat insulinodependent. hipertensiune arterială, ulcer gastric operat.

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Situația in România

Total: 19669 cazuri

4573
active
1296
decese
13800
vindecate

Situația globală

Total: 6575177 cazuri

3015334
active
388060
decese
3171783
vindecate

Cele mai citite articole


landscape-aerotim-1

Administratie vezi arhiva Administratie

Aconnect - Digitalizam Romania

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

Cu Dragoste despre baschet în timp de pandemie

Mirel Dragoste este unul dintre jucătorii care vor evolua în alb-violet şi în stagiunea baschetbalistică 2020-2021. În perioada în care a fost declarată starea de urgenţă, şeptarul echipei bănățene s-a antrenat singur, în apartament şi în aer liber, la Cluj-Napoca. Internaţionalul român abia aşteaptă reluarea antrenamentelor şi a competiţiilor, precum şi revederea cu publicul timişorean....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cu Dragoste despre baschet în timp de pandemie
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

banner-iulius-town_728x90

Economic vezi arhiva Economic

hotel turism

Pandemia de coronavirus a produs dezastru în sectorul hotelier. Cifre oficiale

Potrivit unui raport al Institutului Naţional de Statistică, în luna aprilie 2020, comparativ cu a aceeaşi lună a anului trecut, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au scăzut cu 98,1%, iar înnoptările cu 97,4%. Comparativ cu luna aprilie 2019, în luna aprilie 2020, la punctele de frontieră, sosirile vizitatorilor străini au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pandemia de coronavirus a produs dezastru în sectorul hotelier. Cifre oficiale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Compania naţională de transport feroviari călători demarează campania Trenurile Soarelui 2020, prin intermediul căreia vor fi realizate curse directe între principalele oraşe din ţară şi litoralul românesc. Între primele trenuri care vor ajunge direct la Constanţa şi Mangalia se numără şi cursa de la Timişoara. Astfel, trenurile IR 1695/IR 1696 Timișoara Nord – București Nord...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoara, legată feroviar cu trenuri directe de litoralul românesc. CFR Călători începe campania Trenurile Soarelui
Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara organizează Concursul Naţional de Idei şi Proiecte în domeniul Protecției Mediului: „Educaţia ecologică salvează mediul – EcoSmarTim”. Etapa finală a celei de-a IV-a ediții a competiției a fost programată chiar de Ziua Mondială a Mediului, pe 5 iunie, și se va desfășura online....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Concurs de idei în domeniul protecţiei mediului. Câştigătorii, admişi la facultate fără examen
Universitatea Politehnica Timişoara continuă proiectul transfrontalier NETMIN, ce vizează decontaminarea solurilor poluate cu metale grele din cauza activităților miniere. Proiectul, lansat în toamna anului 2019 de Universitatea Politehnica Timișoara și Institutul de Minerit și Metalurgie Bor (Serbia) are  acum primele rezultate concrete. Proiectul vizează și „formarea rețelei de sporire a măsurilor de protecție a mediului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul NETMIN, al Universităţii Politehnica Timişoara, a continuat şi în perioada pandemiei
Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timișoara acționează pentru a combate contrabanda de țigări. Au descins în peste 30 de locații din Timiș, Arad și Caraș-Severin, conform pressalert.ro. Acțiunea are loc în această dimineață, când oamenii legii descind în 32 de locații din Caraș-Severin, Timiș și Arad. Sunt emise 30 de mandate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Acțiune de amploare a polițiștilor de la Crimă Organizată în Vestul țării. Descinderi la contrabandiștii de țigări
Deputaţii au respins miercuri Ordonanţa Gvernului Orban care amână aplicarea dublării alocaţiilor până pe 1 august. Decizia a fost luată cu 209 voturi “pentru”, trei împotrivă şi 98 de abţineri. Ca atare, legea privind dublarea alocaţiilor trebuie să intre în vigoare, chiar din luna iunie. Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, şef al Grupului social-democrat din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis arată sursa banilor pentru dublarea alocaţiilor copiilor: contractele clientelei PNL
La început de week-end puteți ieși în natură, aproape de Timișoara. Puteți reda verbele ierbii strângând gunoaie de pe malul Timișului. Peste 70 de voluntari deja s-au înscris la acțiune. Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș organizează vineri, 5 iunie, între orele 9-14, o acțiune de ecologizare a Văii Timișului, între...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Acțiune de voluntariat pe malul Timișului. Haideți să strângeți deșeuri!
Poliţiştii timişoreni au depistat persoana care, săptămâna trecută, a incendiat maşina cunoscutului avocat timişorean Carin Antonescu. Este vorba de un bărbat instabil psihic, care a mai intrat în atenţia publicului în urmă cu 14 ani. Folosind şi atunci sticle cu combustibil, a vrut să-şi dea foc în Piaţa Operei. A fost mână criminală, dar nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost descoperit bărbatul care a dat foc maşinii avocatului Carin Antonescu. Nu a fost răzbunare
Pandemia de Covid-19 este pe o pantă descendentă în Timiș, ținând cont de faptul că în ultimele aproape două săptămâni s-au îmbolnăvit de SARS-Cov2 doar 13 persoane. Peste 400 de pacienți din Timiș s-au vindecat de această boală. În spitalele din Timiș mai sunt internate astăzi 16 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 (15 persoane în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În două săptămâni s-au îmbolnăvit în Timiș de Covid-19 doar 13 pacienți. 16 persoane mai sunt internate în spitale
Top