O femeie și un bărbat din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni, au murit. România ajunge la 246 de morți/Update. Alte două decese

coronavirus

coronavirus

O nouă serie de decese în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat decesele a altor 17 persoane infectate cu COVID-19, două dintre acestea fiind din Timiş  Este vorba de un bărbat de 71 de ani şi o femeie de 66 de ani, ambii având şi alte afecţiuni.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că o femeie de 67 de ani din județul Timiș, internată pe 8 aprilie în Spitalul Județean Timișoara-Secția Cardiologie-Anestezie și Terapie Intensivă, cu tuse, dispnee și infarct miocardic masiv recent, edem pulmonar acut și obezitate gradul II a decedat în 9 aprilie. Aceasta a fost confirmată cu coronavirus în 8 aprilie, când a fost transferată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara – Secția ATI, unde a fost intubată.

A murit și un bărbat de 71 de ani din județul Timiș, internat în Spitalul Clinic Municipal Timișoara – Secția Medicală, în perioada 29 martie – 3 aprilie. În 3 aprilie a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a fost transferat la Spital Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara-ATI, intubat și ventilat mecanic. A decedat în 9 aprilie, având hipertensiune arterială.

A murit și un bărbat de 83 de ani din județul Hunedoara, internat în Secția de Boli infecțioase a Spitalului Municipal Hunedoara pe 31 martie, confirmat cu COVID-19 în 3 aprilie, transferat la Spitalul Județean de Urgență Deva – Secția Boli Infecțioase pe 5 aprilie. A decedat în 9 aprilie.

Un bărbat de 57 de ani din județul Suceava, internat în 1 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava – Secția Cardiologie, a murit pe 9 aprilie, după ce în 26 martie a fost confirmat cu coronavirus.

A murit și un bărbat de 59 ani din județul Suceava, internat în 12 ianuarie în Spitalul Județean de Urgență Suceava-Secția Neurochirurgie, pentru anevrism rupt de artera comunicantă anterioară. Confirmat cu coronavirus pe 30 martie, a decedat în 9 aprilie.

A murit și o femeie de 56 ani din județul Suceava, internata în Spitalul Județean de Urgență Suceava – Secția Ortopedie pe 19 martie, cu coxartroză, gonartroză și astm bronșic. Confirmată pe 27 martie cu coronavirus, a decedat în 9 aprilie,

A murit și un bărbat de 56 de ani din județul Bistrița-Năsăud, revenit din Italia pe 10 martie, aflat în autoizolare la domiciliu până pe 24 martie. Internat pe 5 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Bistrița -Secția Boli Infecțioase, cu febră, tuse, astenie, dispnee, mialgii, diabet zaharat tip I, hipertensiune arterială stadiul I, a fost conmfirmat cu coronavirus în 6 aprilie. A decedat în 8 aprilie.

A murit și un bărbat de 71 de ani din județul Suceava, internat în Spitalul Județean Suceava – Secția Pneumologie pe 3 aprilie. Confirmat cu COVID-19 pe 8 aprilie, a decedat pe 9 aprilie, având condiții medicale pre-existente: HTA. AVC. Hemipareză. Guta. Diabet zaharat tip II complicat. Anevrism de artera bazilara. Tromboflebita. Obezitate.

Un bărbat de 47 ani din județul Suceava a fost internat în Spitalul Județean Suceava pe 3 aprilie, confirmat cu coronavirus pe 8 aprilie. A decedat în 9 aprilie, având hipertensiune arterială și hipoacuzie.

Un bărbat de 72 ani din județul Suceava a fost internat în Spitalul Județean Suceava-Sectia Îngrijiri paliative, de unde a fost transferat în Sectia Cardiologie-ATI pe 4 aprilie, din cauza unui infarct miocardic acut. Confirmat cu COVID-19 în 6 aprilie, a decedat pe 9 aprilie, având diabet zaharat tip II.

O femeie de 78 ani, din județul Covasna, internată în Spitalul Județean Sf. Gheorghe pe 6 aprilie, cu insuficiență cardiacă si respiratorie acută a decedat în 6 aprilie. I-au fost recoltate fragmente necroptice pe 7 aprilie și a fost confirmată pe 9 aprilie cu COVID-19. A avut contact cu fiica asimptomatică, la rândul ei contact cu alt caz.

Un bărbat de 49 ani din județul Covasna a fost internat pe 4 aprilie în Spitalul Județean Sf. Gheorghe cu stare generală alterată. Confirmat în 9 aprilie cu COVID-19, a murit în 7 aprilie având condiții medicale pre-existente: transplant renal.

O femeie de 69 de ani, din București. internată în Spitalul Universitar București în perioada 20-23 martie pentru afecțiuni cardiace, revine în spital pe data de 6 aprilie pentru dispnee. În 6 aprilie este depistată pozitiv și este transferată în Spitalul Colentina, decedând în 9 aprilie. Comorbidități: boală ischemică cronică, valvulopatie mitrală, hipertensiune pulmonară secundară, diabet zaharat tip II, insuficiență venoasa cronică, tulburare neuro-cognitivă.

A murit și o femeie de 72 ani din București, pacientă cu insuficiență renală cronică dializată în centrul de dializă. În 25 martie a fost diagnosticată cu COVID-19 și a murit în 6 aprilie.

O femeie de 63 ani din județul Vrancea, internată în 31 martie în Spitalul Județean Focșani-ATI, intubată și ventilată mecanic, confirmată în 1 aprilie cu coronavirus, a decedat în 3 aprilie. Avea comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială hipotiroidie, insuficiență hipofizară.

A murit și o femeie de 62 de ani din județul Galați, internată în secția medicală a Spitalului județean Galați, cu stare confuzională și infecție urinară, în data de 27 martie. A fost confirmată cu COVID-19 în 31 mrtie și a murit în 7 aprilie, suferind de atac vascular cerebral sechelar.

O femeie de 81 de ani din județul Galați a fost internată în Spitalul de Boli Infecțioase cu dificultăți de respirație, în data de 4 aprilie, si transferată în aceeași zi în secția ATI a Spitalului județean Galați. A fost confirmată cu COVID-19 în 3 aprilie, decedând în 7 aprilie. Avea ca și comorbidități demența. Pacienta era în instituție de îngrijire pentru bătrâni în care sunt cazuri confirmate COVID-19.

Update. Numărul deceselor ajunge la 248.

Alte două decese au fost înregistrate în România. Este vorba despre doi pacienți care aveau și alte afecțiuni.

A murit un bărbat de 59 ani din județul Teleorman, care s-a prezentat pe 7 aprilie la Spitalul Municipal Videle cu insuficiență respiratorie și stare de agitație. Bărbatul a decedat pe 8 aprilie şi a fost confirmat pe 9 aprilie cu coronavirus având condiții medicale pre-existente: hipertensiune arterială, și ICC, aflat în tratament.

A murit și un bărbat de 60 de ani din județul Brașov, În 26 martie a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, în același salon cu un pacient care revenise din Franța. A fost confirmat pe 3 aprilie cu COVID-19. Bărbatul a decedat pe 8 aprilie, având condiții medicale preexistente: tumoră de cap de pancreas, diabet zaharat insulinodependent. hipertensiune arterială, ulcer gastric operat.

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu si Alin Nica

Alin Nica îl pune pe Nicolae Robu pe lista scurtă de potenţiali candidaţi ai PNL la Primăria Timişoara

Viceprimarul Cosmin Tabără, deputatul Marilen Pirtea, fostul primar al Timişoarei Nicolae Robu şi… ultimul dar nu cel din urmă, Alin Nica, sunt posibilii candidaţi ai PNL pentru scaunul de primar al Timişoarei. Enumerarea a fost făcută chiar de preşedintele PNL Timiş, Alin Nica. În premieră, preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a prezentat o listă cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica îl pune pe Nicolae Robu pe lista scurtă de potenţiali candidaţi ai PNL la Primăria Timişoara
dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

CSC Dumbravita

Nu că s-ar pune problema, dar Dumbrăviţa nu are drept de promovare în Liga I. Alte patru echipe din Liga 2 în aceeaşi situaţie

Cinci echipe din Liga 2, printre care şi CSC Dumbrăviţa, nu vor avea dreptul să promoveze în primul eşalon, dar vor putea participa la play-off. Motivul este că aceste cluburi sunt de drept public, Dumbrăviţa aparţinând de Consiliul Local. Printre cele cinci echipe se numără şi CSA Steaua, club susţinut de Ministerul Apărării. Potrivit liga2.ro,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nu că s-ar pune problema, dar Dumbrăviţa nu are drept de promovare în Liga I. Alte patru echipe din Liga 2 în aceeaşi situaţie
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Turismul în județul Timiș, promovat în cea mai … turistică zonă a României, pe litoralul Mării Negre/Foto

În vârf de sezon estival și în cel mai aglomerat weekend pe Litoralul Românesc, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș a derulat o acțiune de promovare turistică a destinației în contextul anului 2023 când Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană. În cadrul proiectelor naționale asumate și pentru a folosi cât mai...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turismul în județul Timiș, promovat în cea mai … turistică zonă a României, pe litoralul Mării Negre/Foto

Economic vezi arhiva Economic

Au sosit emiratezii de la Abu Dhabi la Aeroportul Internațional Timișoara. Se discută despre centrul intermodal de 300 de milioane de euro

La Aeroportul Internațional Timișoara a sosit, miercuri, o delegație a reprezentanților Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și ai ADQ Abu Dhabi. Aceștia sunt însoțiți de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și secretarul de stat din acelaşi minister Bogdan Mândrescu, iar discuțiile purtate cu oficialii AIT se referă la un centru intermodal cargo de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au sosit emiratezii de la Abu Dhabi la Aeroportul Internațional Timișoara. Se discută despre centrul intermodal de 300 de milioane de euro

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi seara, pe Aeroportul Internațional Timișoara a aterizat o aeronavă militară de mare capacitate, care va prelua mai multe utilaje ale Pompierilor, dar și personal care să le opereze, pentru a le transporta în Franța, țară care se confruntă cu mari incendii. O parte dintre pompieri și din vehicule provin din Timiș. Este vorba despre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pompierii timișoreni pleacă în Franța cu o aeronavă C17, pentru a participa la stingerea incendiilor de vegetație/VIDEO
Viceprimarul Cosmin Tabără, deputatul Marilen Pirtea, fostul primar al Timişoarei Nicolae Robu şi… ultimul dar nu cel din urmă, Alin Nica, sunt posibilii candidaţi ai PNL pentru scaunul de primar al Timişoarei. Enumerarea a fost făcută chiar de preşedintele PNL Timiş, Alin Nica. În premieră, preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a prezentat o listă cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica îl pune pe Nicolae Robu pe lista scurtă de potenţiali candidaţi ai PNL la Primăria Timişoara
În vârf de sezon estival și în cel mai aglomerat weekend pe Litoralul Românesc, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș a derulat o acțiune de promovare turistică a destinației în contextul anului 2023 când Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană. În cadrul proiectelor naționale asumate și pentru a folosi cât mai...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turismul în județul Timiș, promovat în cea mai … turistică zonă a României, pe litoralul Mării Negre/Foto
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.469 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 844 mai puține față de ziua anterioară, anunță Ministerul Sănătății. În intervalul 10.08.2022 (10:00) – 11.08.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 29 decese (16 bărbați și 13 femei), dintre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bilanț Coronavirus, 11 august 2022. Mai puţine cazuri ca în ziua precedentă. În Timiş sunt patru focare active
Joi, 11 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în Timișoara, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. 3 mandate de aducere au fost puse în executare. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021-2022,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Captură mică după trei percheziții la traficanți de droguri din Timișoara
Consiliul Concurenței a anunțat că analizează tranzacția prin care Med Life va prelua grupul Medici’s, cunoscuta rețea de clinici care opereză în Timișoara. Med Life SA  este un operator privat de sănătate, cu clinici în mai multe orașe din România. Compania este listată la Bursa de Valori București. ”Grupul Medici’s activează pe piața serviciilor medicale...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Consiliul Concurenței analizează preluarea Medici’s de către Med Life SA
Șapte trasee turistice, fiecare să includă mai multe puncte de atracție din județ, sunt propunerea Consiliului Județean Timiș pentru a atrage vizitatorii din afara țării, dar și pe cei români. Acestea au fost reunite într-o hartă, disponibilă atât în format fizic, pe hârtie, dar și online. Biroul pentru Dezvoltare a Turism și Evenimente din cadrul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul are în premieră o hartă a traseelor turistice. Zece mii de hărți pe hârtie și un portal online ajută vizitatorii să descopere județul
S-a dus la furat şi când a fost prins a recurs la violenţă pentru a scăpa. Fuga a avut însă picioare scurte şi a ajuns unde trebuie, după gratii. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de tâlhărie calificată. Acesta a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hoţ şi tâlhar! Poveste cu final aşteptat
Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, analizează perioada de vară în România și concluzionează că legiuitorul a permis acordarea de amenzi prea mici pentru încălcarea normelor sociale, a regulilor de circulație sau chefurile ținute de unii români. În concluzie, cere schimbări legislative. Mihai Ritivoiu analizează în primul rând fenomenul migrației românești în scopul obținerii unui job...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prefectul Mihai Ritivoiu cere modificarea legislației în domeniul amenzilor. El analizează fenomenul migrației pentru muncă a românilor
Cinci echipe din Liga 2, printre care şi CSC Dumbrăviţa, nu vor avea dreptul să promoveze în primul eşalon, dar vor putea participa la play-off. Motivul este că aceste cluburi sunt de drept public, Dumbrăviţa aparţinând de Consiliul Local. Printre cele cinci echipe se numără şi CSA Steaua, club susţinut de Ministerul Apărării. Potrivit liga2.ro,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nu că s-ar pune problema, dar Dumbrăviţa nu are drept de promovare în Liga I. Alte patru echipe din Liga 2 în aceeaşi situaţie
Top