România trece de borna de 100 de decese ale pacienţilor cu COVID-19/Update: 116 morţi

coronavirus

coronavirus

În această seară au fost raportate alte 13 decese ale unor pacienţi cu coronavirus în România. În total, în România au murit 107 persoane cu COVID-19. Cel mai în vârstă avea 87 de ani, iar cel mai tânăr 42 de ani. Update. După ora 21.00 au fost comunicate alte şapte decese.

Al 95-lea deces este al unui bărbat de 75 de ani, din București. Acesta a fost confirmat în 27 martie cu COVID-19, fiind internat la Spitalul “Victor Babeș”, decedând în 1 aprilie. Conform Grupului de Comunciare Strategică, bărbatul avea comorbidități: transplant renal, insuficiență renală cronică, în dializă, hipertensiune aerterială, diabet zaharat tip II.

A murit și un bărbat de 72 de ani din Bucurețtit, internat în Spitalul V Babeș și confirmat în 26 martie cu coronavirus. A murit în 2 aprilie, având insuficiență renală cronică – in dializă și hipertensiune arterială.

Un bărbat de 42 ani, din Teleorman, a fost internat în data de 30.03.2020 în Spitalul Municipal Roșiori de Vede, unde s-au recoltat probe pentru diagnostic. Pacientul s-a întors cu familia din Marea Britanie în 29 martie și era simptomatic. În 30 martie a fost transferat în Spitalul V. Babes din București. Confirmat în data de 1.04.2020, a decedat în 2 aprilie. Comorbidități: diabet zaharat, boală renală, obezitate.

Decesul 98 este al unui bărbat de 87 ani, din Bistrița Năsăud, internat in 31 martie în SJU Bistrita-Secția Boli Infecțioase, cu diagnosticul Bronhopneumonie (clinic si radiologic), Insuficiență respiratorie acută, Rezultat pozitiv de COVID-19 în 1 aprilie, a decedat în aceeași zi. Comorbidități: cardiopatie ischemică. hipertensiune arterială, demență cronică, ateroscleroză generalizată, boală renala cronică.

Un bărbat de 67 de ani, din județul Bacău, internat cu sindrom respirator acut sever în 27 martie, la Spitalul Municipal Onești, a ieșit pozitiv în 28 martie. A fost transferat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă Boli Infecțioase Bacău, în 29 martie și a decedat în 2 aprilie. Comorbidități: alcoolism cronic, tulburări psihice, demență.

A decedat un bărbat de 56 ani, jud. Dâmbovița. Acest caz face parte din focarul clinicii private unde se realizează proceduri de dializă, contact cu alt caz pozitiv. A fost investigat pentru COVID -19 în data de 25.03.2020 și confirmat în 26.03.2020. Internat în SJU Targoviste-Boli Infecțioase. Decedat în data de 2.04.2020. Comorbiditati: Insuficiență renală cronică -in dializă, miocardită.

A murit și o femeie de 68 ani, din Hunedoara, internată în Spitalul Petroșani cu diagnosticul infarct miocardic acut, arsuri gradul II/III, în data 30 marttie. În aceiași zi s-au recoltat probe pentru COVID-19, confirmate în 2.04.2020. Femeia a decedat în 1 aprilie.

A murit un bărbat de 83 de ani, din Suceava – pacient internat in Secția de Medicină internă a SJU Suceava din 14 martie cu diagnosticul infarct cerebral, hemiplegie, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică cronică, hipertensiune arterială. A fost confirmat cu COVID-19 în 31 martie, decedat în 1 aprilie.

A decedat și un bărbat de 77 ani, județul Arad, internat în Secția de Pneumoftiziologie SCJU Arad. Bărbatul a decedat în 26 martie, a fost confirmat în data de 30 martie, cu comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică, stadiul 3.

A murit o femeie de 54 ani, din Arad, internată în Spitalul Arad – pe secția ATI, în 28 martie, cu insuficiență respiratorie acută, cu bronhopneumonie bilaterală. A fost depitată cu coronavirus în 30 martie, murind în aceeași zi, fiind suferindă de hipertensiune arterială.

A murit un bărbat de 59 de ani, din județul Ilfov. Face parte dintre pacienții dializați la clinica privata din București, care a fost contact cu alt caz pozitiv. A decedat în 2 aprilie, având comorbidități: insuficiență renală cronică –dializă, diabet zaharat, boală cardiovasculară.

Decesul 106 este al unui bărbat de 61 ani, din județul Arad, internat în SCJU- ATI Arad in 25.03.2020, cu insuficiență respiratorie acută, recoltat pentru COVID-19 în 25 martie, confirmat în 27 martie, decedat în 29 martie. Comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică stadiul 3.

Ultimul decese transmis de Grupul de Comunicare Strategică, joi, 2 aprilie, după ora 19.00, este cel al unui bărbat de 81 ani, din Bistrița Năsăud. Internat în SCJU- ATI Bistrița cu insuficiență respiratorie acută severă, bronhopneumonie, intubat și ventilat mecanic, confirmat în 2 aprilie cu COVID-19 și decedat în aceeași zi. Avea comorbidități: diabet zaharat insulinodependent, amputație picior drept.

Update. Încă șapte decese au fost anunţate după ora 21.00

Decesul 108, conform Grupului de Comunicare Strategică, este al unui bărbat de 64 de ani, din județul Arad, internat în Spitalul Județean Arad-Boli Infecțioase cu insuficiență respiratorie acută. S-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 28 martie si a decedat în aceeași zi. Rezultat pozitiv în data de 31 martie. Bărbatul avea hipertensiune arterială gradul doi și obezitate gradul doi.

A murit și o femeie de 83 de ani, din județul Vrancea. A decedat acasă, în data de 31 martie, iar probele pentru COVID-19 au fost recoltate la necropsie, în data de 1 aprilie, rezultatul ieșind pozitiv a doua zi. Femeia a avut contact cu un caz confirmat și avea comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

A murti și un bărbat de 77 de ani, din județul Galați, internat în Spitalul de Boli Infecțioase Galați, în data de 30.03.2020, fiind contact cu caz confirmat COVID-19. A decedat în 1 aprilie, iar în 2 aprilie testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Comorbidități: hipertensiune arterială.

O femeie de 77 ani, din județul Sibiu, internat în Spitalul Județean Sibiu, pe secția ATI, în 26 martie, a decedat în 28 martie. S-au recoltat probe necroptice în data de 28 martie, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru COVID-19 în data de 1 aprilie. Femeia avea comorbidități hipertensiune arterială, boală renală cronică și alte afecțiuni.

Un bărbat de 81 ani, din județul Suceava, internat în SJU Suceava, în data de 21 martie, în Secția medicală cu diagnostic bronhopneumonie nespecifică, depistat pozitiv în 25 martie, a decedat în 30 martie.

A murit și un bărbat de 34 de ani, din județul Suceava, internat în Spitalul Județean Suceava în data de 26 martie, în secția Nefrologie cu diagnostic boală renală stadiu final, cu rezultat pozitiv COVID-19 în 2 aprilie. A decedat în 28 martie.

Decesul 114 este al unui bărbat de 71 de ani, din județul Suceava, internat în Spitalul Județean Suceava în data de 26 martie, în secția Nefrologie cu boală renală stadiu final. A fost depistat pozitiv cu coronavirus în 2 aprilie și a decedat în 28 martie.
UPDATE

A fost comunicat decesul 115 din România de Grupul de Comunicare Strategică. O femeie de 53 de ani, din județul Caraș-Severin, a fost internată în Spitalul Județean Reșița în 25 martie. Rezultatul la testul de coronavirus a fost pozitiv în 26 martie, femeia decedând în 2 aprilie. Conform Grupului de Comunicare Strategică, femeia nu avea boli cronice asociate. Aceasta a intrat în contact cu fiica întoarsă din Dubai.

UPDATE

116 este numărul de decese al persoanelor cu coronavirus transmis vineri dimineață de Grupul de Comunicare Strategică.
A murit un bărbat de 70 de ani din județul Mureș, care a prezentat simptome din 29 martie, deși nu avea context epidemiologic. A fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Mureș, în 1 aprilie, confirmat pozitiv cu COVID-19 în 2 aprilie. În 2 aprilie a și decedat, având boli cronice cardiovasculare și hipertensiune arterială.

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Situația in România

Total: 19669 cazuri

4573
active
1296
decese
13800
vindecate

Situația globală

Total: 6586010 cazuri

3016580
active
388250
decese
3181180
vindecate

Cele mai citite articole


landscape-aerotim-1

Administratie vezi arhiva Administratie

Aconnect - Digitalizam Romania

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

SCM Timișoara are doi antrenori noi, foști campioni cu echipele din oraș

SCM Poli la handbal și Timișoara Saracens la rugby au de astăzi antrenori noi antrenori principali. Directorul clubului municipal, Vasile Rușet i-a prezentat pe cei care se vor ocupa de destinele celor două grupări. Este vorba despre oameni care au câștigat titluri de campion naționali alături de cluburile bănățene. Așadar, la handbal a fost „instalat”...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timișoara are doi antrenori noi, foști campioni cu echipele din oraș
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

banner-iulius-town_728x90

Economic vezi arhiva Economic

hotel turism

Pandemia de coronavirus a produs dezastru în sectorul hotelier. Cifre oficiale

Potrivit unui raport al Institutului Naţional de Statistică, în luna aprilie 2020, comparativ cu a aceeaşi lună a anului trecut, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au scăzut cu 98,1%, iar înnoptările cu 97,4%. Comparativ cu luna aprilie 2019, în luna aprilie 2020, la punctele de frontieră, sosirile vizitatorilor străini au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pandemia de coronavirus a produs dezastru în sectorul hotelier. Cifre oficiale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

SCM Poli la handbal și Timișoara Saracens la rugby au de astăzi antrenori noi antrenori principali. Directorul clubului municipal, Vasile Rușet i-a prezentat pe cei care se vor ocupa de destinele celor două grupări. Este vorba despre oameni care au câștigat titluri de campion naționali alături de cluburile bănățene. Așadar, la handbal a fost „instalat”...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timișoara are doi antrenori noi, foști campioni cu echipele din oraș
Încep să se miște lucrurile la Aerodromul Cioca, de la margine de Timișoara. Consiliul Județean Timiş a lansat licitaţia pentru stabilirea firmei care ar urma să se ocupe de documentaţia aferentă dezvoltării aerodromului. Consiliul Județean Timiș a făcut anunțul în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru „Documentatie necesară certificarii Aerodromului Cioca (proiectare, studiu topografic,etc.)”....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se mișcă lucrurile la Aerodromul Cioca, de lângă Timișoara. Documentație pentru certificare – în licitație
Primăria Timişoara s-a văzut nevoită să reia licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie pentru unul dintre megacomplexele sportive, cel din Calea Lipovei, după ce precedenta, organizată la finalul anului trecut a scos câştigătoare singura ofertă depusă, una lansată de o firmă considerată necorespunzătoare contractului. Aceasta avea, în anul precedent licitaţiei, zero angajaţi şi creşterea porcilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Licitaţia pentru Complexul Sportiv Lipovei va fi reluată. Primarul e supărat tot pe presă
Clubul Heaven se pregăteşte intens pentru a deschide sezonul de iarnă, cu toate că nu mai are contract cu Primăria şi nici nu va primi acord de funcţionare. Printre mai multe procese între municipalitate şi club, Primăria Timişoara face apel la “onoarea” patronului Dorin Epure pentru a elibera terenul în cauză. Istoria relaţiilor dintre Primăria...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timişoara face apel la… “onoarea” lui Dorin Epure pentru a elibera clubul Heavan
Compania naţională de transport feroviari călători demarează campania Trenurile Soarelui 2020, prin intermediul căreia vor fi realizate curse directe între principalele oraşe din ţară şi litoralul românesc. Între primele trenuri care vor ajunge direct la Constanţa şi Mangalia se numără şi cursa de la Timişoara. Astfel, trenurile IR 1695/IR 1696 Timișoara Nord – București Nord...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoara, legată feroviar cu trenuri directe de litoralul românesc. CFR Călători începe campania Trenurile Soarelui
Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara organizează Concursul Naţional de Idei şi Proiecte în domeniul Protecției Mediului: „Educaţia ecologică salvează mediul – EcoSmarTim”. Etapa finală a celei de-a IV-a ediții a competiției a fost programată chiar de Ziua Mondială a Mediului, pe 5 iunie, și se va desfășura online....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Concurs de idei în domeniul protecţiei mediului. Câştigătorii, admişi la facultate fără examen
Universitatea Politehnica Timişoara continuă proiectul transfrontalier NETMIN, ce vizează decontaminarea solurilor poluate cu metale grele din cauza activităților miniere. Proiectul, lansat în toamna anului 2019 de Universitatea Politehnica Timișoara și Institutul de Minerit și Metalurgie Bor (Serbia) are  acum primele rezultate concrete. Proiectul vizează și „formarea rețelei de sporire a măsurilor de protecție a mediului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul NETMIN, al Universităţii Politehnica Timişoara, a continuat şi în perioada pandemiei
Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timișoara acționează pentru a combate contrabanda de țigări. Au descins în peste 30 de locații din Timiș, Arad și Caraș-Severin, conform pressalert.ro. Acțiunea are loc în această dimineață, când oamenii legii descind în 32 de locații din Caraș-Severin, Timiș și Arad. Sunt emise 30 de mandate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Acțiune de amploare a polițiștilor de la Crimă Organizată în Vestul țării. Descinderi la contrabandiștii de țigări
Top