Un bărbat de 70 de ani din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni, a murit.România ajunge la 445 decese/Update Alte şase decese

coronavirus

coronavirus

În România au murit 445 de oameni infectați cu coronavirus, până în ziua Paștelui, conform Grupului de Comunicare Strategică. În această după-amiază au fost anunţate alte 11 decese ale unor persoane cu coronavirus, printre acestea numărându-se și un bărbat de 70 de ani din Timiș. În total, în ziua de Paşti, au fost anunţate 24 de decese.

Un bărbat de 70 ani din județul Timiș, internat în Spitalul Județean de Urgență Timișoara, în 17 aprilie, a fost testat pozitiv pe data de 18 aprilie. A decedat pe data de 19 aprilie, suferind de diabet zaharat, insuficiență respiratorie și etilism cronic.

O femeie de 58 ani din județul Ialomița, internată în Spitalul Județean de Urgență Slobozia în data de 10 aprilie, a fost diagnosticată cu COVID-19 în 15 aprilie, după data în care a decedat – 10 aprilie.

A murit și un bărbat de 56 ani din județul Arad, internat în Spitalul Județean de Urgență Arad, secția Boli Infecțioase, în data de 17 aprilie. A fost depistat cu COVID în 18 aprilie, murind în aceeași zi. Suferea de hemiplagie și tumoră malignă bronhopulmonară.

A murit și o femeie de 64 ani din județul Sibiu, internată în Spitalul Județean de Urgență Sibiu în data de 17 aprilie. A decedat în 17 aprilie, iar rezultatul pozitiv de COVID a venit în 18 aprilie. Suferea de cardiopatie ischemică cronică.

A decedat o femeie de 77 ani din București, internată în Spitalul Universitar de Urgență București, secția cardiologie, între 17 martie și 2 aprilie, după care a fost transferată în Spitalul Colentina. A fost depistată pozitiv în 3 aprilie și a decedat în 18 aprilie, suferind de insuficiență cardiacă congenitală, hipertensiune arterială (HTA) și dislipidemie.

Un bărbat de 71 ani din județul Hunedoara, internat în Spitalul Județean de Urgență Deva, secția oncologie, în 19 martie, a fost depistat pozitiv în 30 martie. A murit în 18 aprilie, suferind de neoplasm și disociație electromecanică.

A decedat o femeie de 94 ani din județul Hunedoara, internată în Spitalul Județean de Urgență Deva, secția pneumologie, în data de 13 aprilie, ziua când a și fost depistată cu COVID: A decedat în 19 aprilie, suferind de HTA, având sechele după un atac vascular cerebral și ateromatoză cerebrală.

A murit un bărbat de 68 ani din județul Argeș, internat în Spitalul Județean de Urgență Mioveni în data de 15 aprilie, testat pozitiv cu COVID în aceeași dată. A decedat în 18 aprilie, suferind de diabet zaharat tip II complicat, boală cronică renală (program Dializă), amputație gambă stângă, gangrenă antepicior, HTA, atac vascular cerebral ischemic acut recent și bronhopneumonie.

Un bărbat de 65 ani din București a fost internat în Spitalul Universitar de Urgență în data de 18 aprilie, fiind depistat cu COVID în 19 aprilie, ziua când a și decedat, suferind de boală cronică renală stadiul 5 (program Dializă), BPOC, diabet zaharat tip II, HTA.

A murit un bărbat de 89 ani din județul Ilfov, internat în Spitalul Universitar de Urgență București în data de 3 aprilie, depistat cu coronavirus în 18 aprilie. A murit în 17 aprilie, suferind de boală cronică renală, diabet zaharat și neoplasm.

A murit și o femeie de 91 ani din județul Ilfov, internată în Spitalul Universitar de Urgență București în data de 17 aprilie, depistată ciu COVID în aceeași dată. A murit în 18 aprilie, suferind de boală cardiovasculară, diabet zaharat, boală renală și boală cronică neurologică.

Update. Alte şase decese

Numărul persoanelor decedate, infectate cu COVID-19, ajunge la 451 în România, conform Grupului de Comunicare Strategică.

A decedat un bărbat de 30 ani din județul Mureș, internat în Spitalul Municipal Târnăveni în data de 7 aprilie, transferat la Spitalul Clinic Județean Mureș, secția Terapie Intensivă în data de 10 aprilie. A fost depistat pozitiv în 9 aprilie și a decedat în 18 aprilie, suferind de obezitate.

A murit un bărbat de 84 ani din județul Iași, internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, secția Boli Infecțioase în data de 3 aprilie, depistat pozitiv cu COVID pe data de 5 aprilie. A decedat în 19 aprilie, suferind de hipertensiune arterială (HTA), insuficiență cardiacă și poliartrită reumatoidă.

A murit și o femeie de 35 ani din județul Mureș, internată în Spitalul Municipal Sighișoara, secția Boli Infecțioase, în data de 5 aprilie, fiind transferată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Târgu Mureș, secția Boli Infecțioase, în data 7 aprilie. A fost depistată cu coronavirus în 6 aprilie, și a decedat pe 18 aprilie, suferind de obezitate, diabet zaharat, HTA și boli cardiovasculare.

A murit o femeie de 47 ani din județul Mureș, internată în Spitalul Clinic Județean Mureș, Clinica Pneumologie, în data de 8 aprilie, când a și fost depistată cu coronavirus. A decedat în 18 aprilie, suferind de boli cardiovasculare și HTA.

A murit o femeie de 64 ani din județul Brașov, internată în Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în data de 27 martie. A fost depistată cu COVID în 18 aprilie, decedând în următoare zi. Femeia avea comorbidități: fistulă colecisto-duodenală, ileus biliar, diabet zaharat tip II, insuficiență cardiacă clasa a II-a, insuficiență respiratorie cronică, BPOC, HTA, obezitate.

A murit o femeie de 65 ani din județul Brașov, internată în Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în data de 3 aprilie, transferată Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov în data 16 aprilie. A fost depistată cu COVID în 15 aprilie și a decedat în 18 aprilie, suferind de ciroză hepatică decompensată, insuficiență hepatică, encefalopatie portal, hipersplenism și rectoragie.

 

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

ionut dancos

„Ţintaş” de elită! Ionuţ Dancoş, campion naţional la talere

În perioada 11-14 august a avut loc Campionatul Naţional de Tir probă Skeet etapa Finală (probă olimpică). Până acum s-au disputat 6 runde, dintre care una la Timişoara, iar cea din weekend la Bucureşti. CSM Timisoara a ainiat la startul competiţiei 3 sportivi seniori (Daniel Ionuţ Dancoş, Adrian Răşinar, Cătălin Bizera). Sportivii au dat dovadă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Ţintaş” de elită! Ionuţ Dancoş, campion naţional la talere
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

A început Bacul 2022, sesiunea toamnă. Câți elevi s-au prezentat și câți au lipsit în Timiș

Au început emoțiile pentru absolvenții de liceu care, dintr-un motiv sau altul, nu au participat sau nu au trecut probele anterioare ale examenului de Bacalaureat. Astfel, prima probă a sesiunii de toamnă a examenului național de bacalaureat, proba scrisă la Limba română, a avut loc marți, 16 august. La această sesiune participă absolvenții de liceu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început Bacul 2022, sesiunea toamnă. Câți elevi s-au prezentat și câți au lipsit în Timiș

Economic vezi arhiva Economic

combină frigorifică Beko

Combină frigorifică Beko: avantaje și dezavantaje ale mărcii

Necesitatea de a cumpăra unei combine frigorifice apare rareori, deoarece un astfel de echipament este achiziționat în așteptarea unei funcționări pe termen lung. De aceea, ar trebui să abordezi cu atenție alegerea unității – trebuie să acorzi atenție dimensiunii, capacității și capabilității produsului, să compari prețul cu bugetul alocat pentru achiziție. Un bun raport calitate-preț...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Combină frigorifică Beko: avantaje și dezavantaje ale mărcii

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Autoritățile sanitare au emis marți, 16 august, un nou buletin informativ privind evoluția pandemiei de coronavirus în România. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.600 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 1.346 mai multe față de ziua anterioară. În intervalul 15.08.2022 (10:00) – 16.08.2022...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bilanț COVID, 16 august. După multe zile de scădere, s-a înregistrat o creștere ușoară a cazurilor noi
Au început emoțiile pentru absolvenții de liceu care, dintr-un motiv sau altul, nu au participat sau nu au trecut probele anterioare ale examenului de Bacalaureat. Astfel, prima probă a sesiunii de toamnă a examenului național de bacalaureat, proba scrisă la Limba română, a avut loc marți, 16 august. La această sesiune participă absolvenții de liceu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A început Bacul 2022, sesiunea toamnă. Câți elevi s-au prezentat și câți au lipsit în Timiș
Și în acest weekend prelungit, prilejuit de sărbatorirea Adormirii Maicii Domnului, polițiștii timișeni au fost prezenți în teren pentru prevenirea oricăror evenimente negative. Important de precizat este că pe perioada minivacanței nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Peste 800 de polițiști au fost zilnic în teren pentru menținerea unui climat de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Weekend prelungit pentru oamenii legii. Vezi ce amenzi s-au dat
Marți dimineață, un apel la 112 anunța producerea unui incendiu la un gater, în comuna Chevereșu Mare. Au fost alertate forțe din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, Stației Buziaș și Punctului de lucru Topolovățu Mare. La fața locului s-au deplasat 𝟏𝟕 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐜𝐮 𝟒 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞, 𝐮𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞, 𝐨...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O persoană a ajuns în spital în urma unui incendiu la un gater din Chevereșu Mare
Senatorul USR de Timiş Raoul Trifan are mari îndoieli că reabilitarea Castelului Huniade se va realiza în următorii ani. În acest sens el are mai multe argumente, printre care acela că proiectul tehnic a fost dat de către Consiliul Judeţean unei firme din Iaşi cu mari probleme penale. În al doilea rând, nu există finanţare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan despre reabilitarea Castelului Huniade: “Sunt toate șansele să fie doar o nouă țeapă marca PNL”
Conducerea Consiliului Județean Timiș e plină de optimism și anunță că speră că până la finalul acestui an să semneze un nou contract de execuție pentru tronsonul al doilea al drumului județean dintre Timișoara și Giarmata, nodul de urcare pe autostrada A1. În acest moment s-a ajuns doar la revizuirea proiectului tehnic. DJ 691 a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Administrația județului speră semnarea unui nou contract de execuție pentru drumul spre Giarmata până la finalul anului
Primăria Timișoara caută firmă care să se ocupe cu realizarea documentației pentru extinderea și modernizarea complexului sportiv Bega. Firma care va câștiga contractul aflat în licitație pe SEAP va câștiga 240.000 de lei. În baza contractului, vor fi prestate servicii având ca obiect: „ET +DALI–Refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală P+2 E a Complexului Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost lansată licitația pentru extinderea complexului sportiv Bega
Finalul acestei săptămâni programează tradiționalul turneu internațional „Cupa Poli” care în acest an poartă numele „Cupa Poli 75”, la aniversarea a trei sferturi de veac de la înființarea secției de handbal de la Politehnica Timișoara. Vineri, 19, și sâmbătă, 20 august, vor fi două zile încărcate cu handbal, la sala Constantin Jude. Vineri, handbaliștii alb-violeți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se anunță spectacol pe semicerc la Cupa Poli
O echipă a Clubului de Înot Masters Timișoara a obținut 8 locuri pe podium la campionatul național de vară în bazin descoperit desfășurat în Gyula, Ungaria. La competiție, desfășurată în perioada 12-14 august, în bazin olimpic (50 m), au participat 446 de participanți din 5 țări: Cehia, Serbia, Slovacia, Romania și Ungaria, reprezentând 53 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Medalii obținute de timișoreni la naționalele de înot masters ale Ungariei
Top