Într-un nou atac la Dominic Fritz, Nicolae Robu îi face iraţionali pe zeci de mii de timişoreni. E invocat şi statul paralel

Nicolae Robu

Nicolae Robu

Cu toate că a spus de mai multe ori că nu-l interesează contracandidaţii săi, Nicolae Robu a produs un nou insalubru atac la persoană la adresa lui Dominic Fritz, despre care spune că ar fi întreţinut de iubită. Robu îi consideră ca fiind lipsiţi de raţiune pe timişorenii care vor să-l voteze pe candidatul USR PLUS.

În penultima zi de campanie electorală, Nicolae Robu are un nou atac la persoană la adresa candidatului USR PLUS, Dominic Fritz, fără să-i pronunţe nici de această dată numele. Atacul are loc în contextul unei postări în care se laudă cu un nou părculeţ.

“În timp ce alți pretendenți la funcția de Primar colportează vorbe goale, promisiuni mincinoase, fără să ne poată spune nicio realizare a vieții lor, ca să ne facă să-i și credem că au capacitate – ba unul, după propriile declarații, întreținut de iubita româncă, cică a venit să ne salveze ca cetățean al unui alt stat, sfidându-ne nici măcar încercând să-și ia ca a doua cetățenie cetățenia română, mințind cu nerușinare în fiecare vorbă și plătind sume fabuloase unei șlehte de oameni de nimic să mintă alături de el, făcând pur și simplu de râs poporul demn de toată admirația din care se trage-, deci în timp ce ei fac așa ceva, iată ce am făcut eu în Cartierul Calea Lipovei, între blocurile delimitate de străzile Holdelor, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, C-tin Rădulescu Motru și Martir Alexandru Chorosi (în spate la Piața Nouă)”, sună interminabila frază postată astăzi de Robu pe Facebook.

Mai mult, Robu îi catalogheză drept iraţionali pe zecile de mii de timişoreni care îl vor vota pe Fritz. Nu sunt uitate nici statul paralel şi grupurile de interese, care ar sta în spatele lui Fritz.

“Nu vă irosiți votul pe ei, stimați timișoreni! Astfel de oameni chiar nu merită! Vă respect dreptul la orice opțiune politică, dar când vorbim de funcția de Primar, trebuie votat OMUL.  Încercați să vă smulgeți din intoxicarea făcută de profesioniști ai manipulării, pe bani mulți, bani necăzuți din cer, vă dați seama, ci proveniți de la grupurile de interese, bani pentru care desigur că va trebui să se dea socoteală, doar legea trebuie să fie lege pentru toți! Cum poate cineva rațional vota pe cineva despre care nu știe nimic, în afară de imaginea creată în laboratoare pe bani mulți, repet, căci e foarte important?”, a mai scris Robu.

După câteva ore, altă parcare marcată cu var, altă postare despre grupurile de interse.

“Așadar, nu irosiți votul pe oamenii vorbelor goale și grupurilor de interese ce-i susțin! Nu faceți experiențe pe viața dv și a celor apropiați, cu aventurieri care își închipuie că România este o vacă numai bună de muls. Nu sunteți de acord cu mine că trebuie să fii foarte tupeist să vrei să ajungi într-o înaltă funcție publică într-o țară și tu să nu ai cetățenia acelei țări?! Mult dispreț trebuie să nutrească față de o comunitate, cine face așa ceva!”, a scris Robu, la câteva ore după prima postare.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

obiectiv a spus: (septembrie 24th, 2020 at 17:11 )

iti tremura darligele, nea lae ??? scoti tot ce ii mai bun din tine? veninul tau specific. cum stii tu sa alinti, tu, fiind un timisorean get beget? tu chiar te crezi un timisorean adevarat? pai timisorenii adevarati sint si ungurii si sarbii si nemtii si oltenii si moldovenii sau aradenii ca tine, dar tu ne arati ca nu stii ce este sa fii timisorean, ai luat calea politicului dambovitan, te-ai parvenit, tu un narcisist care s-a betonat cu pupincuristi (pentru tine nu conteaza nici culoarea politica, atita timp cit ti-au adus osanale, vezi Toanca, Titu Bojin sau ionut nasleu care ne pune manele la festivaluri).
Tocmai tu ai tupeul sa ne dai lectii de conduita …
da, din pacate am vazut cine conduce destinele orasului, cind faceai poze la taierea cablurilor de pe stalpi, te bagai in fata celor construiau ceva in orasul asta sa tai panglici, sa faci poze cu sportivii cind aduceau cupe (dar nu ai avut 2000 de lei sa le dai pentru terenul de rugby) … apropo unde sint echipele de futsal, cea mai poli dintre poli, volei, baschet feminin, unde sant stadioanele, salile, spitalele de care ne spui in continuu de 9 ani incoace??? au ramas doar niste desene pe care ai platit din banii nostri, mii de proiecte de prefazibilitate, fezabilitate. samd
sper ca toti timisorenii sa fii vazut cine esti cu adevarat, si eu te-am votat, dar de aceasta data imi voi „irosii votul” pe altcineva …

Poli 21 a spus: (septembrie 24th, 2020 at 19:41 )

Vis a vis de fritzi cam are dreptate. In rest ramine acelasi schizofrenic .

Petru a spus: (septembrie 24th, 2020 at 20:00 )

Tu vorbești de promisiuni electorale,maimuță opărită? Tu care nu ai fost in stare să faci nici un sfert din ce ai promis în ultimii 8 ani? Ai distrus toate parcurile din Timișoara. Ai desființat o grămadă de spatii verzi și ai tăiat o grămadă de arbori că să dai voie unora să facă benzinării și blocuri in locul lor. Nu ți-e rușine nesimțitule de câți bani publici ați cheltuit tu și acoliții tai aiurea? Sper din tot sufletul să nu mai prinzi un mandat, că altfel praful se alege de orașul ăsta și cu toate că m-am născut aici, crede-mă că mă voi muta.

HaideSteaua a spus: (septembrie 24th, 2020 at 23:16 )

Bai haitarilor, v-ati gasit sa va loati de un comentariu scos din context fix acuma in campanie? Domnul prof. primarul Niculae Robu lucreaza nonstop lla dezvoltarea orasului. Nu va e ma rusine?
Faceti voi ceva daca nu va convine. Eu de 2 ani sunt in Timisoara si am vazut o dezvoltare imensa a orasului, iar parcul din iulius town arata foarte bune. Uitati-va cum arata Iulius malll… senzational.

Dragoș Vasile a spus: (septembrie 24th, 2020 at 23:21 )

O sa fiu scurt, domnul Nicolae Robu actualul și viitorul primar al Timișoarei. Lăsați gargara cu tenta Timișoara vrea oameni care muncesc, sunt Onești și sunt alături de ei, ei simt asta? Succes!!!

Gelu a spus: (septembrie 25th, 2020 at 09:37 )

Robu confirmă, până la capăt că a rămas un jeg ordinar.

obiectiv a spus: (septembrie 25th, 2020 at 09:45 )

draga haidesteaua se vede ca esti de 2 ani in Timisoara, probabil ca esti prea mic sa iti dai seama, iar daca esti major ai o problema cu limba romana, vezi loati, si sincer ce dezvoltare imensa ai vazut tu in 2 ani? apropo Iulius mall este un proiect privat, domnul prof primarul ( cum ii spui tu) nu are nimic de a face cu acest proiect. Iulius mall a fost inaugurat in 2005 cind domn prof era doar domn profesor, dar ce sa stii tu haideoaia, pardon steaua, care? ignoranti is multi, dar ce sa faci tot romanu isi da cu parerea. se vede cu ochiul liber de cine este votat robu in Timisoara …

George a spus: (septembrie 25th, 2020 at 10:17 )

Atata timp cat centrul e stapanit de gloate interminabile de puradei imobiliari si lucrarile dureaza din 2019, cu sectionarea rautacioasa a cablurilor si a conductelor, ca sa ai senzatia ca in permanenta esti sub bombardament si trebuie sa parchezi aspiratorul la intrare…

Da in privinta dlui Fritz are dreptate… Dar ar trebui sa fim rationali si in privinta celorlalte aspecte. Apropos Fritz e de la Telekom?

Reos a spus: (septembrie 25th, 2020 at 11:10 )

Timișorenii sunt sătui de situația administrativă a orașului de debandada existență în primărie de oameni fără pregătire și merite de nici un fel pe posturi nou inventate de fonduri care se cheltuie pe cine știe ce.Pentru persoane care vin de pe alte meleaguri și sunt numai de scurt timp în Timișoara probabil obișnuiți de acasă cu asemenea situații care nu îi mai deranjează ar fi bine să mai reducă un pic tonul !!!!

leo di taio a spus: (septembrie 25th, 2020 at 12:04 )

D-le ROBU dumeata ai fost si inca esti o DEZILUZIE totala. Te-am votat cu foarte multa incredere la primul mandat, dar mi-am dat seama ca am gresit enorm.
Discursul politic al domniei tale este departe de valorile liberale si spiritul TIMISOAREI.
Acum in prag de alegeri vrei sa „ingrasi purcelul”Dar cand ne-ai lasat cu orasul inzapezit acum doi ani, cu strazile nematurate patru luni si ai plecat in concediu cum a fost.
Esti exact INVERS : Doar vorbe multe si fapte putine.

roaba domnului satan a spus: (septembrie 25th, 2020 at 15:48 )

O deziluzie insalubra esti chiar tu, Robule!
Ai adusa acest oras in faliment cu cheltuieli prostesti fara sa rezolvi problemele de igiena ale orasului!
Esti un mare impostor si e momentul sa dispari!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Top