De ce Nicolae Robu nu merită votul timișorenilor?

Pentru că adevărul n-are pentru el nici cea mai mică importanță;

Pentru că e candidatul infractorilor, pe care numai el nu i-a văzut alături de el în primărie, instalați în funcții chiar de el, oamenii lui de încredere;

Pentru că oamenii lui de încredere au fost deja condamnați definitiv pentru corupție, iar el susține că n-are nimic de-a face cu chestia asta – ca și cum cineva l- ar putea crede;

Pentru că infractorii imobiliari au operat în timpul mandatelor lui în timp ce el a închis ochii;

Pentru că disprețuiește ideea de presă liberă și pe slujitorii ei, pe care i-a desconsiderat în fel și chip, chiar dacă unii dintre ei par să fi uitat ofensa;

Pentru că adoră să fie lingușit;

Pentru că e gata oricând să spună că albul e negru și negrul alb, dacă așa îi cere lui interesul;

Pentru că nu se poate înțelege cum un cadru universitar nu e capabil să se exprime corect măcar în limba maternă;

Pentru că Timișoara nu e pentru Robu decât un pretext de preamărire a propriei persoane;

Pentru că niciodată n-a făcut o singură acțiune socială, n-a întins cu mâna lui un pahar cu apă unui om însetat și o farfurie cu mâncare unui om flămând, iar cei ce o fac sunt în ochii lui niște „șomeri” vrednici de dispreț;

Pentru că în două mandate de primar n-a construit de la zero nici o singură școală, sală de clasă sau grădiniță, și numai asta spune totul;

Pentru că îi desconsideră pe timișorenii ce se întâmplă să nu-l aplaude;

Pentru că între o zi de vacanță în Caraibe, Forida sau Dubai și o zi printre timișorenii aflați în nevoie, el alege oricând să meargă în ținuturi exotice;

Pentru că stârnește râsul pe seama Timișoarei;

Pentru că își închipuie că te face el din vorbe și că pe tine oricum nu te duce mintea să te prinzi;

Pentru că azi spune una, mâine alta, după cum îi cade bine;

Pentru că își atribuie fără reținere merite pe care nu le are;

Pentru că a dat unui dubios sediul Uniunii Scriitorilor din Timișoara în ultimele lui săptămâni de mandat, în urmă cu patru ani, sediu pe care scriitorii îl dețineau de 60 de ani, spunând mieros și cu intonația aia a lui pe nas că el habar n-are de nimic;

Pentru că n-a avut niciodată un singur cuvânt de bine dacă acesta nu l-a servit pe el însuși în primul rând;

Pentru că ideile sale arată o minte imatură: palmieri, fântâni cântătoare, trotuare în formă de șah, piețe ca un heliport;

Pentru incompetență, mai ales pentru incompetență.

Respingeți candidatura lui Nicolae Robu: orașul libertății și al demnității n-ar trebui să mai permită niciodată ca un asemenea om să revină în poziții publice.

Acest material a fost comandat de Partidul Forţa Dreptei  (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) și realizat de operatorul economic SC AHY OFFICE SRL. Cod unic de identificare: 21240063.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

ares a spus: (iunie 5th, 2024 at 19:30 )

Bine ca merita Fritz care n-a facut nimic. Doar ne minte si manipuleaza. Sloganul „Ca la neamt in spais” din lipsa realizarilor a fost inlocuit cu „lupta cu clanurile”. Cea mai mare realizare a lui Fritz este vila din centru, de 350 de mii de euro din postura de somer. Robu nu merita votat ca sta tot la bloc dupa 8 ani de primar si o gramada de ani ca rector.

@ ares a spus: (iunie 5th, 2024 at 19:59 )

Vilă în centru ,păi dacă acolo este centrul tu sigur ești Timișorean ,pun pariu că habar n-ai unde este dai din clonț să nu taci.😂

Nelu a spus: (iunie 5th, 2024 at 20:22 )

@ares vezi ca Fritz tocmai a terminat de construit o scoala de la 0. Ceea ce robu n-a reusit in 8 ani. mai iesi de pe pagina lui robu si vezi ce se intampla prin oras, o sa fii surprins.

Mirela a spus: (iunie 5th, 2024 at 20:55 )

Pentru Useristi e strict valabilă zicala…hoții încă neprinsi sunt lăudăroșii cinstiti

L. Baloescu a spus: (iunie 5th, 2024 at 21:16 )

Pentru ca e un incompetent, un cadru didactic mediocru cu doctorat făcut la apelul de seara și fără nicio lucrare ISI publicata.
Pentru ca a primit șpagă o limuzina de lux, în acte mașină de serviciu, pe care o folosea inclusiv în interes personal.
Pentru ca a sifonat milioane de euro pentru Cea mai de rahat Poli dintre toate Poli, o clona infecta pe care a mutat-o în scop politic de la Recas.
Pentru ca le-a făcut celor doua beizadele ale lui strada privata, ca sa nu mișune curioșii în preajma vilelor din dotare.
Pentru ca are sânge pe mâini, poarta de intrare pe pe Calea Lugojului fiind „renovata” ilegal printr-o firma de partid a PNL.
Si lista ar putea continua pana maine dimineață.

robulea a spus: (iunie 5th, 2024 at 21:53 )

totul ar fi frumos daca Robu n-ar fi trait in lumea lui. Ati uitat unde era Colterm acum 4 ani, cum aratau parcurile date in renovare si care erau abandonate fiindca firmele intrasera in insolventa?
Dar nu, noi vrem in Divizia A o echipa hibrid, tinuta cu forta, nu cu pasiunea suporterilor alaturi de ea, Rugi de cartiere cu bugete cat festivalurile internationale de la noi, asteptatm o sala polivalenta care s-a tot micsorat si nici acum nu e gata, proiectari de sosele inguste si apoi sa pasam responsabilitatea la fraierii de dupa noi, sau retele de iluminat public cu cablu folosit pentru case, care s-a topit si a trebuit schimbat. Ori stalpi cu panouri fotovoltaice si baterii montate la baza lor, care ghici, au disparut aproape inainte de a fi puse, dar nu, totul era super, iar digitalizarea din primarie iti rupea ochii de cat de stralucitoare era, de greseai scrisul de pe foaia de hartie cand o depuneai la ghiseu.
Egocentristul mascarici de robu avea chiar un grup pe Facebook – „robu trebuie sa plece”. oare Fritz il facuse?
E bine acum? NU. Dar e mai bine ca inainte. Am uitat de gunoaiele ce compensau prin prezenta lor iluminatul public. Uitam repede. Repede.

@ares a spus: (iunie 5th, 2024 at 22:46 )

lupta cu clanurile nu-i puțin lucru! Coroborat cu scandalul Coldea (dacă acest caz va fi tratat cum trebuie și cum merită), lupta aceasta are potențialul de a igieniza măcar puțin viața noastră publică, ceea ce ar fi un eveniment cu adevărat istoric!
Dacă aduni veniturile lui Robu, vei vedea că și el putea să se mute de la bloc. A fost alegerea lui să investească în turism cu destinații exotice. Acum câțiva ani a fost nunta fiicei lui și la eveniment au participat toți trepădușii din oraș, cu funcții numite, indiferent de culoarea politică și nu cred că tânărul cuplu s-a ales doar cu buchete de flori și eventual pești de sticlă de pus pe televizor și aparate de măcinat cafea.
În plus, propaganda sovietoidă îți / vă iese pe nas ca expirația: Fritz nu și-a cumăprat casa din postura de șomer, soția lui este înalt funcționar ONU, iar alegerea familiei Robu, la urma urmei, de a sta la bloc este o opțiune, nu vreo probă irefutabilă de „cinstit și sărac”.

Alex a spus: (iunie 5th, 2024 at 22:53 )

Pentru ca dl. Robu e profesor universitar cu 4 mandate de prorector și 2 de rector, pentru ca a condus primăria eficient și a lăsat enorm de multe lucruri în urma, pentru ca bănățenii aia mândri și falosi care se considera mai presus de oricine au avut nevoie de un nimen’drum neamt și arogant care, după postările sale video, pare sa fi făcut cel mult cursuri de teleshopping. Pentru ca aveți poduri noi construite și altele lărgite, pasaje subterane, bulevarde lărgire și reabilitate, sute de garaje dărâmate în 8 ani de administrație. Pun pariu ca nu va fi aprobat comentariul pentru ca Fritz și usr țin în viata mizeria asta de site. Articol de defăimare pt a distrage atenția de la nimicul făcut de administratia fritz. Atât puteți, de asta va e teama de dl. Robu.

ares a spus: (iunie 5th, 2024 at 23:24 )

Nu-i chiar in brate la Lupoaica, cum spun timisorenii, este la 2 km de Lupoaica. Ar vrea multi someri sa stea asa in centru dupa un an de realizari la primarie, asa ca Fritz.

Amdreea a spus: (iunie 6th, 2024 at 02:50 )

@ares Jebel camera 24 rapid, Luni te prezinti la 7 dimineata acolo cu Robulache de mana.

Rudyard K. a spus: (iunie 6th, 2024 at 07:33 )

pentru că-i mai prost decât prevede STAS-ul pentru Timișoara
pentru a lăsa șanse de reparare a PNL-ului după alegeri
pentru că e looser-ul alegerilor trecute
pentru că nu-i lider nici în partidul lui, un ciuri-buri la nivel național, și n-a fost lider nici în primărie (n-am văzut, nu știu, cine-i vinovat să plătească!)
pentru că-i depășit de vremuri

și la urma urmei (argumente la care ar trebui să fie foarte sensibil):
NU PUTEM RESPIRA ACELAȘI AER CU EL!!!
și
VREM SĂ-I PUNEM VISELE DE MĂRIRE LA GHEAȚĂ!!!

Vasco a spus: (iunie 6th, 2024 at 08:47 )

Pt ce să nu l votezi pe Fritz ; pt. că în general și în detaliu nu a făcut nimic . Conduce o echipă de novici , neștiutori , diletanți ,incapabili iar el care i și întrece . Mâneci suflecate , efectul psihologic pt. proști , că muncește dar a demonstrat că doar trolii lui navigheză pe rețele în scopuri obscure și împotriva comunității .

CANAL a spus: (iunie 6th, 2024 at 12:54 )

Chiar si numai pentru Mercedesul de la RETIM cu soferul Vasile si tot merita un premiu domnul Robu. Succesuri tuturor.

Gelula a spus: (iunie 7th, 2024 at 09:06 )

Votez ROBU !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Prefectura Timis

Timișul are din nou post de administrator public. Cel mai probabil viitor ocupant, un cunoscut om politic local

Consilierii județeni timișeni au corectat, în ultima ședință de plen, soluția neortodoxă adoptată pentru a putea scăpa de Marian Constantin Vasile, cel adus pe post chiar de președintele Alin Nica, dar care devenise de nedorit pentru conducerea CJT. Cei care se ocupau de destinul instituției i-au retras lui Vasile toate atribuțiile, ”mutându-l” șef peste serverele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul are din nou post de administrator public. Cel mai probabil viitor ocupant, un cunoscut om politic local
iuliustown-primark

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

În căutarea punctelor! Dumbrăvița, meci greu acasă cu Slatina

Divizionara secundă CSC Dumbrăvița revine pe stadionul „Ștefan Dobay”, cu prilejul meciului cu CSM Slatina, din etapa a 8-a a Ligii 2. Partida e programată sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00. Alb-verzii au revenit miercuri dimineață de la Miercurea Ciuc, acolo unde au cedat la limită, 0-1 în fața liderului FK Csikszereda, la capătul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În căutarea punctelor! Dumbrăvița, meci greu acasă cu Slatina
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

CRAFT

Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Bursa de Valori București (BVB), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează în data de 2 octombrie 2024, între orele 10.00 – 12.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Banat (et.I), un eveniment complex de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele timișene invitate să afle despre beneficiile listării la bursă ca modalitate de dezvoltare și creștere a afacerii

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consilierii județeni timișeni au corectat, în ultima ședință de plen, soluția neortodoxă adoptată pentru a putea scăpa de Marian Constantin Vasile, cel adus pe post chiar de președintele Alin Nica, dar care devenise de nedorit pentru conducerea CJT. Cei care se ocupau de destinul instituției i-au retras lui Vasile toate atribuțiile, ”mutându-l” șef peste serverele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul are din nou post de administrator public. Cel mai probabil viitor ocupant, un cunoscut om politic local
Departamentul de Asistență Socială de la Facultatea de Sociologie și Psihologie din UVT organizează înscrieri, până în data de 3 octombrie 2024, la cursurile postuniversitare din programul Asistență Socială Militară. Școala universitară de Asistență Socială de la UVT are o tradiție de peste 30 de ani, formând profesioniști care activează în domeniile serviciilor sociale din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest lansează un nou curs postuniversitar inedit, cu specializare în  Asistență Socială Militară
Cel mai mare cinematograf al Primăriei Timișoara, Timiș, a ajuns la primul an de activitate. În weekendul 11-13 octombrie, publicul este invitat să se bucure de un program special, care cuprinde un concert de jazz live și cinci proiecții de film, cu unele dintre cele mai noi și așteptate titluri ale anului, dar și cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cinema Timiș a ajuns la un an de activitate: 323 de proiecții de film și evenimente, cu 54.000 de spectatori/FOTO
Pe data de 3 octombrie, de la ora 18, Fundația Art Encounters, împreună cu Librăria La Două Bufnițe, Comuna 30 și Alex Higyed, organizează un workshop creative unde puteţi învăța să creaţi dincolo de cuvinte. În acest proces artistic, vă puteţi alege o pagină de text și, cu atenție, veţi decide ce cuvinte să rămână...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Creaţie dincolo de cuvinte. Fundația Art Encounters vă invită la un workshop de Blackout Poetry
La mai mult de un an de când a terminat de reparat acoperișul clădirii, Primăria Timișoara a finalizat și lucrările de reabilitare a acoperișului corpului de clădire de pe str. C. Sălceanu, care aparține de Liceul Teoretic „J. L. Calderon”. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 120.000 de euro. „Am făcut lucrări la acoperișul clădirii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a finalizat lucrările de reabilitare de la fosta școală 28
Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează, și pentru cei care o contemplă, iar pentru cei care-și doresc să-i descopere virtuțile, un loc perfect este splendida expoziție de pictură arabă deschisă în aceste zile la Galeria POD a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș. Joi,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat
Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la prima generație de absolvenți ai Politehnicii. Evenimentul va avea loc pe data de 27 septembrie 2024, începând cu ora 17:00, la Cinema Timiș. Gala va aduce în prim-plan realizările remarcabile ale comunității Alumni UPT și impactul lor la nivel global,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri
Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit, pe care ar trebui să îl repare și să îl folosească sub formă de soluție de cazare pentru șoferii și vatmanii pe care i-a atras la Timișoara din alte localități, pentru a acoperi necesarul pe aceste posturi. Locația era nefolosită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze
Top