Judecătoarea Adriana Stoicescu, răbufnire homofobă după alegeri: “Bună dimineața din Gayșoara!”

Judecătoarea de la Curtea de Apel Timişoara Adriana Stoicescu a avut o nouă răbufnire homofobă şi intolerantă, după aflarea rezultatelor de la alegerile pentru Primăria Timişoara. Stoicescu s-a făcut remarcată, în ultimii ani, prin poziţiile sale extremiste, precum şi prin atacurile la adresa luptei anti-corupţie, fără să fie chemată niciodată să dea explicaţii la CSM.

Cunoscută epistolară cu aere de influencer, Adriana Stoicescu a continuat, şi după alegeri, pe una din liniile denigratoare de campanie la adresa lui Dominic Fritz, altfel un catolic practicant şi familist cu copil.

 “Bună dimineața din Gayșoara! Să avem o săptămână plină de curcubeu si lupte cu “dujmani” imaginari! Cine pleacă ultimul să stingă lumina ca să salveze planeta și să dezlege bichonu’….. Desigur, acesta este un pamflet. Orice asemănare cu realitatea este întâmplătoare…”, a scris Stoicescu pe Facebook.

De menţionat că problema LGBT a fost folosită în campana electorală, cu scos denigrator, doar de adversarii primarului Dominic Fritz. În schimb, Stoicescu nu este la prima ieşire publică denigratoare la adresa unei minorităţi, dar cu toate acesstea nu a fost chemată niciodată să dea explicaţii în faţa Consiliului Superior al Magistraturii, spre dosebire de magistraţi incomozi, precum Cristi Dănileţ.

Foto Facebook

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Moise a spus: (iunie 11th, 2024 at 14:30 )

Iti dai seama sa ajungi in fata ei cu o problema penala si sa te „vada” ca usr-ist. Direct te trimite acasa.

Pe Danilet l-au dat afara pt niste video-uri pe TikTok, dar pe specimenele astea se pare ca nu le vede CSM.

MarBu a spus: (iunie 11th, 2024 at 16:18 )

Sa speram ca acest soare sa-i ilumineze mintea intunecata, poate mai evita si sa abereze pe retelele de socializare cu afirmatii de prost gust.

Reos a spus: (iunie 11th, 2024 at 16:18 )

Cred că este un răspuns clar la situația în justiția din România la ora actuală, ferească Dumnezeu să ajungi la așa una la care poate nu-i place freza pe care o ai.🤔

Ana a spus: (iunie 11th, 2024 at 16:26 )

Moise ,să înțeleg ca toți gay-uții sunt USR-isti?…apropo ,dacă erau “specimene” din astea mai multe, nu doar unul ,România era departe (civilizată,ordine și diciplina,normală etc).Bineînțeles ca la gay-uti le place dezordinea ca să se desfășoare mai bine,nu? Felicitări doamna Judecător!

ghita a spus: (iunie 11th, 2024 at 16:43 )

Asta nu-i aia cu iubitul saltat de DNA?

Kata a spus: (iunie 11th, 2024 at 16:58 )

Acasa ca acasa, dar exista si racoarea…

Daniel a spus: (iunie 11th, 2024 at 16:59 )

Probabil vizează o carieră politică alături de AUR, în paralel cu pensia specială.

Nelu a spus: (iunie 11th, 2024 at 17:15 )

ce nesimtita si ce atitudine total nepotrivita pentru cineva care ar trebui sa fie verticala! Ce medievala!

George a spus: (iunie 11th, 2024 at 17:20 )

Dar chiar nu știam că „onorabila” e de partea cealaltă. Nu că m-ar deranja, la cum arată rămâi fără erecție. Dacă mai și deschide gura, te duci și te angajezi eunuc…😁

George a spus: (iunie 11th, 2024 at 17:21 )

Ana, ce păcat că Manole te-a ratat, de data asta.

Jack a spus: (iunie 11th, 2024 at 17:37 )

Chiar asa! De cand a aparut Fritz si Usr-ul, au aparut si dezaxatii liberi, defiland pe strazi. In loc sa stea la ei acolo in tarc. La balamuc!

Adriana a spus: (iunie 11th, 2024 at 18:03 )

Petru afirmatia ei nu ar fi bine sa fie actionata in justiție? Pentru mai mult autocontrol in viitor.

Kata a spus: (iunie 11th, 2024 at 18:21 )

@jake, si @ana si chiar stoicesca (ca dna mi-e greu sa-i spun…) vezi ca paradele astea au inceput in 2019… iti mai amintesti cine era primar pe vremea aia?!
Spre bucuria noastra acusa va uita toata Timisoara de acea trista administratie 😉

https://debanat.ro/2019/05/prima-saptamana-pride-la-timisoara-organizata-de-comunitatea-lgbtq_256363.html

Si ca sa nu fie acuzati “debanat.ro” de ca-i incurajeaza pe unii, si in acelasi timp sa-i lasam in offside pe unii care-i acuza pe USR-isti ca au adus lgbt-ul in Timisoara:

https://www.opiniatimisoarei.ro/sarbatoare-lgbtq-la-timisoara-o-saptamana-de-evenimente-dedicate-acestei-comunitati/30/05/2019

mirc a spus: (iunie 11th, 2024 at 18:52 )

Prin decizia penală nr. 2.125 din 18 iunie 2013, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului ȘERBAN NICOLAE CĂTĂLIN, judecător, vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara (la data comiterii faptelor), la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Mai bine ar cere altceva: a spus: (iunie 11th, 2024 at 18:54 )

CONFISCAREA MASINII la șoferii drogati Cît și cei BĂUȚI, ori prinsi la volan cu permisul suspendat ori cu viteză excesiva (40km h peste cea legală) si confiscarea motocicletelor modificate!
Dupa modelul din alte țări vestice🙏Doar așa vei opri CARNAGIUL de pe șosele și vei fii un erou salvînd multe tragedii în familii ptr multe mii de români

Oarba cu balanța nu trebuie să fie și proastă! a spus: (iunie 11th, 2024 at 20:25 )

O dezaxată (statutul meseriei i-ar impune să se abțină de la afirmații jignitoare la adresa vreunei persoane sau grup), care se defulează pe Facebook. Ar putea s-o-ntrebe cineva câte cazuri a întâlnit în cariera ei, în care au fost implicate persoane gay și cât de mare crede ea că-i acest segment de populație în Timișoara astfel încât orașul în care trăiește să poată fi numit Gayșoara (nu știu care-i este locul nașterii, că timișoreancă nu pare). Când merge pe stradă, dă de adunări gay, vede baruri pentru gay, îi pune cineva în mână pliante cu propagandă gay?
Dincolo de CSM, ăștia nu trec periodic prin controale psiho?

„Cine e judecătoarea Stoicescu
De-a lungul timpului, judecătoarea Adriana Stoicescu s-a remarcat printr-o serie de atacuri dure la adresa oamenilor politici și nu numai, deși statutul de magistrat nu-i permite acest lucru.
A fost cercetată de Inspecția Judiciară după ce l-a catalogat pe Stelian Ion „un personaj trist care ocupa functia de ministru al Justitiei”, dar același Lucian Netejoru și inspectorii din subordine nu au considerat că această afirmație ar constitui abatere desciplinară.
Adriana Stoicescu, în prezent judecător la Curtea de Apel Timișoara, a început să atace DNA după ce procurorii anticorupție l-au anchetat și trimis în judecată pe partenerul acesteia.
Fostul polițist DIICOT Timiș, Fiat Mihăițoaia a fost condamnat la 6 ani închisoare pentru luare de mită și trafic de influență. Dispărut de la domiciliu înainte de pronunțare, fostul partener al judecătoarei a fost prins de polițiștii din Germania în decembrie 2021.”
(https://www.presshub.ro/iccj-a-decis-ca-afirmatiile-judecatoarei-activiste-adriana-stoicescu-au-afectat-reputatia-procurorilor-274631/)

Senneca a spus: (iunie 12th, 2024 at 07:07 )

In patria nostra multae prostae sunt.

caraneanul a spus: (iunie 12th, 2024 at 07:26 )

cine o opreste sa se mute in alt oras? cascavalul, pensia speciala?

ion a spus: (iunie 12th, 2024 at 11:01 )

Doamna in cauza ne ia de fraieri. Se uita de sus la noi. E infipta bine mersi in taxele noastre din care se serveste cu ambele mainile. Basca prietenul ei se mai infinge in bani asa pe langa lege. Evident ca acestor smecheri le sta in gat un om corect. Au facut revolutie in toata regula smecherii astia de la Dragnea incoace. Oamenii astia nu au nicio problema cu Carpacii. Ca doar sunt din aceeasi tagma. ca sa se poata servi in liniste au inventat treaba cu LGBT si gayii. Lasa, nu-i nici o problema ca suntem furati din toate partile. Problema sunt unii pe care nici nu i-am vazut pana acum.

Alupigus a spus: (iunie 12th, 2024 at 11:15 )

Dar Fiat ce zice, duamna Stoicescu? Va mai ganditi la el?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Știm cât va costa încălzirea în sistem centralizat în următorii ani, la Timișoara/Doc.

Primăria Timișoara a realizat o estimare a prețurilor care vor fi practicate la furnizarea de energie termică pentru populație, în sistem centralizat. Calculele au fost făcute ca parte a documentației aferente depunerii unei noi solicitări de fonduri nerambursabile, în vederea îmbunătățirii sistemului de termoficare și reprezintă o actualizare a tarifelor deja stabilite în prima parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Știm cât va costa încălzirea în sistem centralizat în următorii ani, la Timișoara/Doc.

Politica vezi arhiva Politica

Deputatul Cosmin Şandru explică importanţa proiectului Doiceşti

Deputatul PNl de Timiş, Cosmin Şandru, anunţă că s-a semnat contractul dintre RoPower Nuclear și Fluor Corporation pentru realizarea proiectului de la Doicești.  Prin acest proiect, România va deveni un exemplu pentru statele din regiune, transformând termocentralele pe cărbune în capacități de producție nucleară. “Ce înseamnă pentru România acest lucru? Energie sigură, curată, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deputatul Cosmin Şandru explică importanţa proiectului Doiceşti
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Luna august începe cu handbal de calitate la Timișoara. Revine şi Cristi Fenici

Trei echipe de tradiție se întâlnesc într-un triunghiular atractiv pe parchetul sălii Constantin Jude. Joi, 1 august de la ora 18.00, SCM Poli Timişoara întâlneşte AHC Potaissa Turda, iar vineri echipele din Turda și Baia Mare se întâlnesc de la ora 12.00. Turneul se va încheia sâmbătă, când începând cu ora 12.00, SCM Politehnica Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Luna august începe cu handbal de calitate la Timișoara. Revine şi Cristi Fenici
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

La Timișoara a fost inaugurat cel mai mare laborator de testare din rețeaua unui important producător german din domeniul automotive

Una dintre cele mai mari companii germane din domeniul automotive, a inaugurat, în cadrul uneia dintre unitățile sale de producție pe care o deține la Timișoara, o nouă locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților din Europa. Noul laborator, proiectat de la zero, are în componență spații...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara a fost inaugurat cel mai mare laborator de testare din rețeaua unui important producător german din domeniul automotive

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăria Timișoara a realizat o estimare a prețurilor care vor fi practicate la furnizarea de energie termică pentru populație, în sistem centralizat. Calculele au fost făcute ca parte a documentației aferente depunerii unei noi solicitări de fonduri nerambursabile, în vederea îmbunătățirii sistemului de termoficare și reprezintă o actualizare a tarifelor deja stabilite în prima parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Știm cât va costa încălzirea în sistem centralizat în următorii ani, la Timișoara/Doc.
Lucrările de reparații realizate pe Coșevița s-a încheiat, iar de joi noapte se circulă din nou fără restricții pe sectorul Coșava – Margina al DN68A. Acesta ține loc pentru porțiunea autostradă lipsă din A1. Timp de o lună, șoferii au avut parte, pe lângă traficul intens, și de restricții de circulație datorate efectuării reparațiilor. ”Ca...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările de reparații de pe Coșevița s-au încheiat. Liber la trafic pe drumul național/VIDEO
Trei echipe de tradiție se întâlnesc într-un triunghiular atractiv pe parchetul sălii Constantin Jude. Joi, 1 august de la ora 18.00, SCM Poli Timişoara întâlneşte AHC Potaissa Turda, iar vineri echipele din Turda și Baia Mare se întâlnesc de la ora 12.00. Turneul se va încheia sâmbătă, când începând cu ora 12.00, SCM Politehnica Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Luna august începe cu handbal de calitate la Timișoara. Revine şi Cristi Fenici
După ce a organizat, în urmă cu doi ani, finala internațională a competiției, Facultatea de Construcții a Universității Politehnica Timișoara a găzduit din nou ultimul act al concursului studențesc ICEC 2024 (International Civil Engineering Competition). Acest eveniment organizat de IACES LC Timișoara (Comitetul Local al Asociației Internaționale a Studenților în Inginerie Civilă din Timișoara), are...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT a găzduit o nouă finală a unei importante competiţii internaţionale din domeniul construcţii
Anunțul mutării Codru Festival, din Parcul Central la fosta Grădină Zoologică a orașului face necesară o curățenie serioasă în locația părăsită de ceva ani. Primarul Dominic Fritz spune că e nevoie și de casarea unor bunuri de acolo, semn că prea curând nu se va mai deschide în locația amintită o activitate ca și cea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Grădina Zoologică Timișoara se trage tare și se face curățenie, pentru a face loc Codru Festival
  Odată pornit proiectul noului stadion mare al Timișoarei, parcurge acum o nouă etapă în vederea ridicării arenei. Compania Națională de Investiții a lansat și licitația pentru găsirea unui diriginte de șantier. Conform anunțului, contractul va avea durata de 86 de luni. Suma oferită este de 2,4 milioane de lei. Dirigenția va fi asigurată pentru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se caută diriginte de șantier pentru construirea noului stadion al Timișoarei. Suma oferită, 2,4 milioane plus TVA
Nu doar copiii din școli suferă de bullying, ci și cadrele didactice, spune Colegiul Prefectural Timiș. Desigur, nu vorbim despre ”presiuni” între colegii din Cancelarie, ci despre părinții care ar pune presiune și au agresa cadrele didactice. ”Bullyingul părinților la adresa cadrelor didactice – un subiect îngrijorător”, este titlul sub care prefectul de Timiș, Mihai...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colegiul Prefectural Timiș e preocupat de bullyingul profesorilor de către părinții copiilor din școli
Timișoarei va găzdui ediția 2026 a Conferinței Europene de Psihologie Sportivă, un eveniment ce se va desfășura pentru prima dată în România. Organizarea conferinței la Timișoara va fi asigurată de partenerii români ai Federației Europene de Psihologie Sportivă (FEPSAC), respectiv Universitatea de Vest din Timișoara și Comitetul Olimpic și Sportiv Român. În perioada 14 -19...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișoara va găzdui, la UVT, o importantă conferință în domeniul psihologiei sportive
Prima zi a lunii viitoare aduce o nouă serie de tratamente de dezinsecție aeriană pentru combaterea ţânţarilor şi larvelor acestora pe domeniul public al orașului. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 01.08.2024 – 02.08.2024, între orele 05:30 – 09:30 , în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Stropirile se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se stropește din nou din avion împotriva țânțarilor
Divizionara secundă CSC Dumbriviţa anunţă sosirea lui Răzvan Joldea, un apărător de perspectivă, care vine împrumut pentru sezonul 2024/2025 de la prim-divizionara UTA Arad. Născut la 6 ianuarie 2006 la Arad, noul fotbalist al echipei bănăţene e specializat pe postul de fundaș central, dar poate evolua și ca fundaș dreapta sau mijlocaș central defensiv. A...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un jucător de la UTA va îmbrăca în acest sezon tricoul Dumbrăviţei
Top