Arhiva pentru eticheta: adn

vaccin

CNCAV: Clarificări privind presupusele efecte ale vaccinurilor anti-Covid asupra ADN-ului uman

CNCAV: Clarificări privind presupusele efecte ale vaccinurilor anti-Covid asupra ADN-ului uman

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) transmite „clarificări privind presupusele efecte ale vaccinurilor împotriva COVID-19 asupra ADN-ului uman”. Precizările CNCAV vin, după ce „Dr. Christiane Northrup, un medic obstetrician din SUA a declarat în cadrul unui interviu că vaccinurile împotriva COVID-19 pe bază de ARN mesager pot altera ADN-ul uman.

Ion Răducanu dezbate Moţiunea: Vor pune unul tot ca Cioloș, dacă nu o aduc pe Monica Macovei, că e mai frumoasă

Moţiunea de cenzură care va fi votată joi în Parlamentul României a fost aspru criticată de reprezentanţii partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională. Ion Răducanu, actual membnru al ADN, fost parlamentar de Timiş din partea PSD, dar şi fost şef al UNPR, se exprimă extrem de plastic atunci când vorbeşte despre guvernarea deţinută de formaţiunea căreia

Ion Raducanu si Catalin Ivan

Ion Răducanu revine în politică, alături de prezidenţiabilul Cătălin Ivan şi… ADN

După o jumătate de an în care a luat pauză din activitatea politică, în urma plecării neaşteptate din UNPR, timişoreanul Ion Răducanu revine pe scenă. De această dată în calitate de preşedinte executiv al unei noi formaţiuni, Alternativa pentru Demnitatea Naţională – ADN. Partidul este condus de fostul eurodeputat PSD Cătălin Ivan, candidat la scaunul de preşedinte al României, secondat de Răducanu.

Top