Arhiva pentru eticheta: adrian gociu

Jurnal de campanie (V): Orza o ia pe urmele lui Dugulescu

Fostul viceprimar Adi Orza, candidat ARD pe Colegiul 3, și-a început campania electorală acolo unde te-ai aștepta mai puțin. Și anume în bisericile neoprotestante. N-ar fi asta o mare problemă în sine, dar el se confruntă pe colegiu chiar cu un pastor baptist, deputatul Marius Dugulescu. Probabil, Orza a pândit momentul în care Dugulescu umbla să felicite morții de ziua lor și a intrat în biserici.

Painea lui Ovidiu Ciuhandu, reclamata ca agent electoral

Singurul candidat independent din Timiş la alegerile parlamentare din decembrie, Adrian Gociu, a început lupta electorală cu o plângere la Biroul Electoral Central. El l-a reclamat pe Ovidiu Ciuhandu, unul dintre contracandidații săi, și a dus chiar și o probă incriminatorie. Una gastronomică.

Independentul Gociu, convins ca-i bate pe Ciuhandu, Barna si Raducanu

Cea mai nebunească candidatură din Timiş la alegerile din 9 decembrie pare a fi cea a avocatului Adrian Gociu. Acesta intră independent în cursa de pe Colegiul IV Deputați Timișoara, deși nu are un program politic foarte clar. A declarat totuși război companiei Continental, pe care vrea s-o facă să polueze mai puțin.

Top