da’ eu cu cine votez? articole

Jurnal de campanie (VI): Grapini gateste, scrie, plange si canta

Ce nu face un candidat în campania electorală? Ne-o demonstrează Maria Grapini, candidat USL pe Colegiul 3 Deputați. După ce a gătit, a scris și lansat cărți, ea s-a apucat și de cântat în timpul unui concert electoral, la care a fost prezent și Nicolae Robu. În schimb, candidatul PP-DD Marius Dugulescu povestește cu nonșalanță că trimite felicitări morților de ziua lor de vreo trei ani.

Jurnal de campanie (V): Orza o ia pe urmele lui Dugulescu

Fostul viceprimar Adi Orza, candidat ARD pe Colegiul 3, și-a început campania electorală acolo unde te-ai aștepta mai puțin. Și anume în bisericile neoprotestante. N-ar fi asta o mare problemă în sine, dar el se confruntă pe colegiu chiar cu un pastor baptist, deputatul Marius Dugulescu. Probabil, Orza a pândit momentul în care Dugulescu umbla să felicite morții de ziua lor și a intrat în biserici.

Jurnal de campanie (IV): Unde si de ce a disparut Dorin

Cu maximă tristețe am aflat că faimosul Dorin din Deta nu există. Anunțul a fost făcut chiar de Ghiță Ciobanu, cel care susținea că Dorin e cel mai bun prieten al lui. Incredibil, dar adevărat! Pe de altă parte, după patru ani sacrificați în parlament pentru binele Timișoarei și al timișorenilor, perioadă în care a mai și țopăit dintr-un partid în altul, cu o maximă dexteritate, Maria Barna n-a îmbătrânit deloc.

Top