Arhiva pentru eticheta: agramata

N-o intereseaza Grapinizer! Grapini e convinsa ca scrie… destul de corect

N-o intereseaza Grapinizer! Grapini e convinsa ca scrie… destul de corect

Europarlamentarul Maria Grapini nu are nicio problemă cu faptul că scrie agramat. Liderul PPU este de părere că lumea ar trebui să se concentreze asupra realizărilor sale de europarlamentar și om de afaceri. În ceea ce privește aplicația Grapinizer, care te ajută să scrii… în grapineză, aceasta spune că e făcută de oameni cu prea mult timp liber!

Cum sa scrii in… grapineza! Aplicatie on-line inspirata de Maria Grapini

Acum puteți scrie și voi la fel de agramat precum europarlamentarul Maria Grapini! Nu trebuie să vă mai stoarceți creierii cum să faceți să uitați toate regulile de bună scriere învățate în clasele primare! O face automat un site special, creat de admiratorii „perlelor” lui Grapini.

Grapini crede ce vede: Dumineca relaxanta s-aveti!

Florile se bucură, aerul s-a împrospătat, deci… s-aveți „duminecă” plăcută”! Asta le dorește prietenilor săi de pe Facebook olimpica la limba română Maria Grapini, absolut întâmplător europarlamentar. E încă una dintre postările sale agramate, care au făcut-o celebră în mediul virtual pe fosta conservatoare.

Lucian Mindruta, despre Facebook si Maria Grapini: Nu poti să fii viral daca oamenii nu-si bat joc de tine!

Jurnalistul Lucian Mîndruță și-a lansat, la Timișoara, volumul „Share!” o culegere de statusuri de pe Facebook din perioada campaniei electorale din noiembrie 2014. Mîndruță a discutat cu publicul despre social media, comunicare și despre modul în care s-au folosit de Facebook Klaus Iohannis, Victor Ponta, dar și alți politicieni. El o consideră pe Maria Grapini un… adevărat expert în domeniu.

Maria Grapini

Maria Grapini loveste din nou; in limba romana

Pe panouri, afișe, stâlpi sau garduri, candidatul PC pentru Parlamentul European Maria Grapini se declară „mândră că e româncă”. În pofida acestei „mândrii”, Grapini nu reușește să facă un lucru elementar pentru fiecare român care se respectă: să vorbească/scrie corect în limba română. Derapajele sale agramate de pe Facebook sunt de notorietate, dar, mai nou, vrea să arate cu orice preț că nici la oral nu stă mai bine.

Gluma zilei: agramata Grapini a fost olimpica la limba romana

Deja celebră pentru textele agramate pe care le postează pe Facebook, ministrul Turismului și IMM-urilor, Maria Grapini, explică într-un interviu de unde vin aceste greșeli. Mai mult, ea afirmă că n-are nicio problemă cu gramatica. Ea a mai dezvăluit că are același hobby precum Mitică Dragomir și Gigi Becali: tablele. Asta, după ce a renunțat la șah, din cauza suprasolicitării.

Monica Macovei crede ca „agramata” Grapini ne va face de ras / Grapini: E o comunista!

Fostul ministru al Justiţiei, europarlamentarul PDL Monica Macovei, a desfiinţat-o la Timişoara pe Maria Grapini, unul dintre candidaţii eligibili ai USL pe lista pentru europarlamentare. Totul, din cauza deja celebrelor mesaje de pe Facebook, scrise într-o limbă română aproximativă. Replica încă ministrului Turismului nu s-a lăsat așteptată.

Rocada intre „lingviste” in Parlamentul European: se intoarce EBA, pleaca Grapini

Ce se întâmplă cu un politician aflat în mare dușmănie cu limba română? Ajunge primar la sectorul V! Corect. Și ce se mai întâmplă? E trimis în Parlamentul European să ne reprezinte sărăcia, și nevoile, și neamul, și… limba! Corectă și această variantă. Culmea coincidenței, la această ultimă soluție au recurs doi politicieni care par a fi dușmani de moarte. Exact, e vorba de Traian Băsescu și Dan „Felix” Voiculescu.

Top