Arhiva pentru eticheta: ambulante

ambulante SMURD

Dotări pentru ISU Banat: șase noi ambulanțe SMURD intervin la cazurile urgente, în Timiș

Dotări pentru ISU Banat: șase noi ambulanțe SMURD intervin la cazurile urgente, în Timiș

Începând de astăzi, 17 noiembrie, șase autosanitare SMURD noi, de tip B, intră pe intervenție și vor deservi locuitorii Timișului, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Banat.

Pompierii vor putea interveni mai repede pe A1. Au primit cele mai moderne ambulante din tara

Pompierii de la ISU vor putea ajunge mai repede la intervențiile de pe A1 și, în plus, au în dotare și un utilaj unic în țară. CJ Timiș a făcut cumpărături de 11 milioane de lei pentru ISU și Serviciul de Ambulanță: șase autospeciale și utilaje, dar și o scară de intervenții la mare înălțime.

In ceasul al 12-lea: s-au dat bilele la o parte! Masinile de interventie pot intra in Cetate

A fost nevoie de două incidente, din fericire nu foarte grave, în care au fost implicate mașini de pompieri și o ambulanță, pentru ca autoritățile locale să-și dea seama că vehiculele de intervenție nu au cum să intre în Cetate. O parte din bile metalice au fost îndepărtate, alte căi de acces au fost lărgite, iar cei de la ISU a primit telecomenzi pentru bolarzi.

Teoretic, ambulantele si pompierii au prioritate prin zona Michelangelo

Circulația restricționată din zona Michelangelo mai creează o problemă: timpi prelungiți de ajungere la destinație pentru mașinile de pompieri sau ambulanțe. Primarul Nicolae Robu nu poate face estimări și spune că aceste vehicule au prioritate, susținând că situația se va remedia din mers.

Top