Arhiva pentru eticheta: andrei stanus

La tinerii liberali se lasa cu demisii, daca Robu il repune in functie pe Stanus

La tinerii liberali se lasa cu demisii, daca Robu il repune in functie pe Stanus

Revenirea lui Nicolae Robu la Timişoara, programată pentru joi, va clarifica multe lucruri în PNL. Poate cel mai bine ştie acest lucru consilierul judeţean Liviu Cocean, preşedintele Tineretului Liberal Timiş, care și-a făcut deja calculele. Dacă Robu va considera nulă decizia BPJ a TNL Timiş de demitere a lui Andrei Stănuş, se va lăsa cu demisii în masă ale tinerilor din conducerea organizaţiei judeţene.

Liberalii din Timis au gasit tapul ispasitor pentru dezastrul de la alegeri

Liberalii din Timiş au început vânătoarea de vinovați pentru rezultatul slab înregistrat la alegerile europarlamentare din 25 mai. Primul cap căzut, cel puțin momentan, este al preşedintelui TNL Timişoara, Andrei Stănuş, „acompaniat” totuși de biroul de conducere al organizaţiei municipale de tineret. Lucrurile se vor limpezi însă după revenirea din Asia a președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu.

Inscris de mai putin de un an in partid, Andrei Stanus este presedintele TNL Timisoara

Alegerile de la TNL Timișoara s-au terminat mai repede decât fusese preconizat, cu o mare surpriză. Considerat outsider, Andrei Stănuș i-a luat fața lui Claudiu Chira și, cu numai cinci voturi în plus, a devenit președintele organizației municipale a tineretului liberal.

Dupa miezul noptii, TNL Timisoara va avea presedinte

Alegerile pentru funcția de președinte al TNL Timișoara au început vineri seară, pe un frig pătrunzător, la Casa Tineretului. În cursă s-au înscris trei candidaţi: Andrei Stănuş, Claudiu Chira şi Miroslav Stanici. N-au lipsit discursurile încurajatoare și anunțurile de susținere pe față, din partea liberalilor „bătrâni”.

Top