Arhiva pentru eticheta: tnl

Tinerii liberali din Timiş, acţiune de ecologizare la Pădurea Verde/Foto

Tinerii liberali din Timiş, acţiune de ecologizare la Pădurea Verde/Foto

Peste 200 de tineri liberali s-au întâlnit, duminică, la Pădurea Verde din Timișoara pentru a participa la campania ”Curățăm. Reciclăm. Îngrijim natura” Printre participanţi s-au numărat președintele PNL Timiș, Alin Nica, şi liderul TNL Timiş, Cosmin Şandru. S-au adunat circa 300 de saci de deșeuri, în mare parte pet-uri, hârtii, haine, deșeuri menajere. Acestea vor

Tinerii liberali, la o nouă ediţie “De Dragobete iubeşte româneşte!”

Sub sloganul “De Dragobete iubeşte româneşte!”, TNL Timiș sărbătorește si în acest an sărbătoarea iubirii la români. Tinerii liberali, printre care s-au numărat deputatul Cosmin Şandru şi viceprimarul Cosmin Tabără, au împărţit, cu această ocazie, bilete la o tombolă.  Evenimentul “De Dragobete iubeşte româneşte”, a devenit o tradiție în rândul tinerilor naționali liberali din Timiș. Îmbrăcați în

Tineretul liberal din Timis a decis: nu face campanie pentru traseisti si penali

Consiliul Național al PNL votează vineri setul de zece criterii de integritate, care se vor aplica viitorilor candidați la alegerile de anul viitor. Organizația TNL Timiș a decis ca, în 2016, să nu susțină și să nu facă deloc campanie pentru candidații care nu se supun acestor reguli.

Tinerii liberali: E usor sa dai „like” și „share”, e infinit mai greu sa pui osul

Primul consiliu de coordonare al TNL Timiș de după fuziune a adunat, în sala Filarmonicii „Banatul”, conform organizatorilor, peste 1.100 de tineri din tot județul. Concluzia întâlnirii: dacă vor să schimbe ceva, tinerii trebuie să se implice cu adevărat, nu să stea și să dea „like” și „share” pe rețelele de socializare.

TNL: Ponta vede romanii ca pe niste „scufite rosii”

Organizația de tineret a PNL Timiș consideră revoltătoare oferta candidatului Victor Ponta, de a împărți 50.000 de tricouri în schimbul promisiunii că persoanele care le primesc vor vota cu el. Tineretul PNL susține că, dacă tot vrea să se joace de-a candidatul la președinție, Victor Ponta ar trebui să-și demisia din funcția de premier.

La tinerii liberali se lasa cu demisii, daca Robu il repune in functie pe Stanus

Revenirea lui Nicolae Robu la Timişoara, programată pentru joi, va clarifica multe lucruri în PNL. Poate cel mai bine ştie acest lucru consilierul judeţean Liviu Cocean, preşedintele Tineretului Liberal Timiş, care și-a făcut deja calculele. Dacă Robu va considera nulă decizia BPJ a TNL Timiş de demitere a lui Andrei Stănuş, se va lăsa cu demisii în masă ale tinerilor din conducerea organizaţiei judeţene.

Top