Arhiva pentru eticheta: vinovat

Si-a gasit masina distrusa de bucati cazute de pe un bloc si e unica vinovata! A parcat prea aproape!

Si-a gasit masina distrusa de bucati cazute de pe un bloc si e unica vinovata! A parcat prea aproape!

Știați că nu aveți voie să vă parcați mașina la mai puțin de 10 metri de ferestrele blocului în care locuiți? Dacă o faceți, sunteți de vină 100% în cazul în care autoturismul vă este făcut zob de bucăți căzute de pe fațada imobilului! I s-a întâmplat unei tinere care a pățit-o anul trecut și care a aflat, de la poliție și parchet, că singura responsabilă este chiar ea.

Liberalii din Timis au gasit tapul ispasitor pentru dezastrul de la alegeri

Liberalii din Timiş au început vânătoarea de vinovați pentru rezultatul slab înregistrat la alegerile europarlamentare din 25 mai. Primul cap căzut, cel puțin momentan, este al preşedintelui TNL Timişoara, Andrei Stănuş, „acompaniat” totuși de biroul de conducere al organizaţiei municipale de tineret. Lucrurile se vor limpezi însă după revenirea din Asia a președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu.

Zebra de la Zoo e de vina ca s-a inecat! / AUDIO declaratie Robu

Niciun angajat de la Grădina Zoologică nu va fi sancționat pentru moartea zebrei. Primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia că singurul vinovat pentru acest incident nefericit este… chiar animalul mort, care era agresiv și avea un comportament imprevizibil. Mânzul de un an fusese adus din Cehia cu o zi înainte să se înece în heleșteul de la Pădurea Verde.

Primarul PDL Petru Filip, de vina ca s-a rupt scena cu USL-iști la Ciacova

Primarul Petru Filip (PDL) este scos ţap ispăşitor după incidentul de sâmbătă, în care au fost implicaţi mai mulţi lideri ai USL Timiş, inclusiv preşedintele CJT, Titu Bojin şi europarlamentarul liberal Cristian Buşoi. Acuzaţiile vin din tabăra susţinătorilor celor doi candidaţi USL.

Top