Arhiva pentru eticheta: arthur ursu

Arthur Ursu, de la Cadastru, acuzat de conflict de interese pentru… 3.000 de lei!

Arthur Ursu, de la Cadastru, acuzat de conflict de interese pentru… 3.000 de lei!

Fostul director general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) este acuzat de conflict de interese. În funcție de rezultatele evaluării făcute de ANI, Arthur Ursu s-ar putea alege cu închisoare de la unul la cinci ani.

Oficial: Arthur Ursu s-a reintors la sefia OCPI Timis

Marius Arthur Ursu este de luni, oficial, noul şef al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Timiş (OCPI). El îl înlocuieşte în funcţie pe controversatul Marcel Torje, instalat şef interimar la Cadastru în iulie 2013. Torje nu a făcut prea mulți pureci la Cadastru, iar de la începutul săptămânii el nu mai figurează în noua organigramă a OCPI Timiş.

Zboara omul lui Stoia de la Cadastru?

Timișoreanul Marius Arthur Ursu a demisionat din funcția de director general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), după ce instituția a trecut din subordinea Secretariatului General al Guvernului în cea a Ministerului Dezvoltării condus de Liviu Dragnea. La mijloc e o afacere de 300 de milioane de euro, bani europeni, de care se va ocupa în mod nemijlocit vicepremierul PSD-ist.

Top