Arhiva pentru eticheta: Asociația GAL Colinele Recaș

Grupul de Acțiune Locală GAL Colinele Recaș

Grupul de Acțiune Locală GAL Colinele Recaș a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru Măsura 5/6A – „Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor”

Grupul de Acțiune Locală GAL Colinele Recaș a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru Măsura 5/6A – „Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor”

Grupul de Acțiune Locală GAL Colinele Recaș a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru Măsura 5/6A – „Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor” până la data de 28.09.2022, ora 16:00. Detalii suplimentare sunt disponibile la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.  

Apel de selecție Măsura 5/6A - „Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor”

Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează un nou apel de selecție pentru Măsura M5/6A Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor.

Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează un nou apel de selecție pentru Măsura M5/6A Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Fondul disponibil pentru această sesiune este de 182.130,78 Euro. Perioada de depunere a proiectelor: 16.06.2022-15.07.2022. Detalii suplimentare se pot obține la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/

Apel de Selectie

Apel de Selecție al Asociației Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș

Apelul de selecție pentru Măsura 4/4A – Refacerea, consolidarea și promovarea ecosistemelor și a biodiversității a fost prelungit până la data de 19 Octombrie 2021, ora 16:00. Anunt prelungire apel Apel scurt Beneficiarii eligibili: Organizaţiile Non-Guvernamentale (inclusiv Asociaţiile de Dezvoltare Intercomunitară); Organizaţii/Grupuri de producători şi Cooperative; Autorităţi Publice Locale; Fondul disponibil pentru măsură alocat în

Top