Arhiva pentru eticheta: bebelus

Primul bebeluș infectat cu coronavirus în valul 4, internat la Timișoara

Primul bebeluș infectat cu coronavirus în valul 4, internat la Timișoara

Primul bebeluș infectat cu Covid-19 în valul 4 este internat la Timișoara. Odată cu micuțul a fost internată și mama lui, în vârstă de 27 de ani, nevaccinată. Sugarul are 21 de zile și este asimptomatic, însă rezultatul testului rapid este pozitiv. Medicii de la Maternitatea Bega așteaptă acum rezultatul testului PCR, atât pentru el

Bebelus salvat de la moarte la Timisoara: a primit sange dinainte de nastere!

Un bebeluș din Timișoara, căruia unii doctori nu i-ar fi dat nicio șansă de supraviețuire, a fost salvat de medicii bănățeni! Acesta a beneficiat de transfuzii de sânge intrauterine, urmând ca tratamentele să continue. Terapia poate face diferența dintre viață și moarte, însă prea puțini medici o recomandă.

platformă

Control la Maternitatea „Bega”, dupa moartea fiului fotbalistului Cristian Bud

Maternitatea „Bega” va fi supusă unui control la sânge al Ministerului Sănătății. Acesta vine în urma dezvăluirilor de presă legate de moartea primului copil al fotbalistului Cristian Bud. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, dar, după numai patru zile, a murit.

Bebelusul femeii cu gripa porcina a murit

Bebelușul femeii diagnosticate cu gripă porcină și supuse unei operații urgente de cezariană a murit marți dimineață. Micuțul nu avea decât 800 de grame și nu a supraviețuit intervenției. Femeia este în stare critică și medicii încearcă s-o țină în viață. UPDATE: Ea a fost dusă pentru a doua oară în sala de operații, la numai o oră după ce ieșise din prima intervenție.

Top