Arhiva pentru eticheta: clinica bega

Marius Craina Clinica Bega

Șase mame care s-au vindecat de coronavirus au fost externate de la Clinica Bega din Timișoara/Video

Șase mame care s-au vindecat de coronavirus au fost externate de la Clinica Bega din Timișoara/Video

Nu mai puțin de șase mame au plecat acasă, după ce s-au vindecat de coronavirus, la Maternitatea Bega din Timișoara. Acestea au fost externate astăzi. Copiii celor șase mame rămân în maternitate. Sunt negativi la testul de coronavirus, dar sunt internați la compartimentul „Prematuri”, unde mai trebuie să petreacă o perioadă de timp. În Clinica

platformă

Control la Maternitatea „Bega”, dupa moartea fiului fotbalistului Cristian Bud

Maternitatea „Bega” va fi supusă unui control la sânge al Ministerului Sănătății. Acesta vine în urma dezvăluirilor de presă legate de moartea primului copil al fotbalistului Cristian Bud. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, dar, după numai patru zile, a murit.

Tragedia de la „Bega”: prima gravida moarta in spital in ultimii sapte ani

Ar fi trebuit să fie zile pline de bucurie pentru familia Alinei Lazăr, după ce a venit pe lume băiețelul pe care și l-au dorit atât de mult. Femeia de 30 de ani a murit însă în spital, așa că soțul ei, aflat în stare de șoc, se pregătește de înmormântare. Moartea Alinei Lazăr este prima din ultimii șapte ani înregistrată în Clinica „Bega”. Medicii așteaptă acum rezultatul necropsiei, care va stabili ce s-a întâmplat și dacă tragedia putea fi prevenită.

Top