Arhiva pentru eticheta: bisnitar

Fost „infractor de drept comun”, Dorin Candea are tot respectul PSD Timis

Fost „infractor de drept comun”, Dorin Candea are tot respectul PSD Timis

Fostul bişniţar Dorin Cândea, un individ condamnat penal, a căzut din nou în picioare. Înainte de alegeri a intrat în echipa câştigătoare şi acum culege roadele. Sursele noastre din PSD Timiş susţin că fostul consilier judeţean PD-L are toate şansele să prindă o funcţie importantă. Trebuie doar să aștepte până la vară.

Un bisnitar face cariera

Nu cu mult timp în urmă, șeful RAR Timiș, Dorin Cândea, își anunța apropiații că nu mai va mai candida pentru scaunul de primar al comunei Sânandrei. Un scaun prea mic pentru un om atât de mare, sugera Cândea, adăugând că îl așteaptă unele promovări. Ceea ce părea o glumă proastă plus o scuză de genul „strugurii sunt acri” s-a dovedit a fi, zilele trecute, realitate.

Rasu-plansu’ pe axa Timisoara-Arad

Inaugurat cu mare făloşenie, şi nu o dată, ci de vreo trei-patru ori, Bastionul Theresia dă să crape din toate încheieturile. La doar două luni de la inaugurări. Cea mai mare realizare a Consiliului Judeţean Timiş din era Constantin Ostaficiuc a ajuns de râsul curcilor. Ba cade tencuiala, ba se întinează spoiala. Culmea, cică se se mai şi fură din zonă.

Azi bişniţar, mâine director RAR

Ziariştii de la Ziua de Vest au descoperit, săptămâna trecută, că în sediul Registrului Auto Român (RAR) Timiş se face de zor bişniţă. Un individ şi-a întins marfa exact în sediu. Interpelat de ziarist, directorul RAR, Dorin Cândea, a afirmat că habar nu are de acest lucru.

Top