Arhiva pentru eticheta: cristea opria

Cristea Opria si Poli Timisoara ii mai acorda o sansa unei foste mari sperante a fotbalului romanesc

Cristea Opria si Poli Timisoara ii mai acorda o sansa unei foste mari sperante a fotbalului romanesc

Personajul principal în jurul căruia se va construi strategia de transferuri din această iarnă la Poli Timişoara va fi impresarul Cristea Opria. Mai mulţi fotbalişti români cu care acesta colaborează sau a colaborat vor semna cu echipa din Liga 1.

Trei nume pentru inlocuirea lui Sorin Dragoi de la Poli Timisoara

Poli Timişoara va avea un nou preşedinte al Consiliului Director, începând cu finalul acestui an, după plecarea lui Sorin Drăgoi. Acesta și-a anunțat demisia la începutul lui noiembrie. Cine vine în locul lui nu se știe, dar există cel puțin trei nume de potențiali candidați.

Barbut, noua senzatie de la Poli, castiga de 60 de ori mai putin decat Dina!

Cristi Bărbuţ, la 18 ani împliniţi luna aceasta, este cel mai în formă jucător de la Poli şi confirmă că este un fotbalist de perspectivă. Deși în ultimele două jocuri oficiale şi-a eclipsat colegii mai mari, Bărbuț este cel mai prost plătit jucător din lotul lui Poli.

Hegemonia familiei Becali in impresariat a luat sfarsit!

Familia Becali, prin Giovani şi Victor, a deţinut mai bine de 20 de ani monopolul impresariatului fotbalistic din România. Practic, până nu de mult, orice transfer important se făcea prin firma familiei Becali. Selecţiile la echipa naţională se făceau, de cele mai multe ori, în funcţie de ce impresar avea jucătorul selecţionabil. Deşi traversa perioade excelente de formă, dar nu avea contract cu firma fraţilor Becali, nu pupa naţionala nici în ruptul capului.

Top