Arhiva pentru eticheta: buricul pamantului

Eu, Titu Bojin, cred in continuare ca Timisoara e ombilicul pamantului!

Pesedistului Titu Bojin îi place mult peștele. Nu știu dacă este pescar înfocat, dar observ că îi plac mult poveștile vânătorești. Zilele astea, tot auzind la primarul Nicolae Robu că Guvernul Ponta nu bagă în seamă Timișoara când e vorba de investiții, sărind de la bugetare spitalul regional, unul din obiectivele de campanie ale USL, Titu Bojin a arătat că nu e dracul așa de negru precum ar zice lumea.

Ponta il imita pe Horia Cristian: „Timisoara nu-i buricul pamantului”

Așadar, zilele trecute s-a confirmat ceea ce se cam știa de multă vreme. Și anume, Timișoara nu va avea un spital regional. În schimb, se vor ridica trei astfel de obiective la Cluj, Iași și Craiova. Pentru ca acest lucru să aibă și o explicație, ministrul Sănătății, Nicu Bănicioiu, sărind ca inteligentul din baie, a oferit-o pe loc: Timișoara nu e zonă defavorizată pentru a merita acest lucru.

Horia Cristian n-o fi vrut spital regional fiindca are el unul privat in zona

„Timișoara nu este buricul pământului!” Așa grăit-a deputatul Horia Cristian, atrăgându-și nenumărate înjurături de la timișoreni. Ba chiar cereri de demisie, inclusiv o petiție on-line. Aceste reacții nu sunt deloc exagerate, atâta timp cât deputatul în cauză i-a păcălit de două ori pe timișorenii care l-au și trimis să frece menta în parlament.

N-o fi Timisoara buricul pamantului, dar nici Horia Cristian nu-i timisorean

Deputatul PNL Horia Cristian a ratat momentul de-a tăcea din gură și a debitat una dintre cele mai mari gogomănii pe care le-a spus vreodată un politician din Timișoara. „Guvernul are dreptate (…) Timișoara nu este buricul pământului”, a dat verdictul Cristian, referindu-se la faptul că executivul nu va finanța construirea unui spital regional din Timișoara.

Top