Arhiva pentru eticheta: card

Călătoriți cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul la Timișoara și o puteți face gratis

Călătoriți cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul la Timișoara și o puteți face gratis

Călătorii care vor folosi transportul public și vor folosi cardul pentru plata deplasării vor putea beneficia de rambursări ale costului acesteia. Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat semnarea unui parteneriat cu compania Mastercard în scopul încurajării utilizării transportului în comun. Astfel, în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2023, pentru plata cu cardul

Gestul de omenie al unui polițist de frontieră care a găsit un card în bancomat

  Miercuri seara, în jurul orei 19.00, aflându-se în timpul liber, un polițist de frontieră  a dorit să retragă o sumă de bani de la un bancomat aflat pe Calea Şagului. Ajuns la bancomat, în timp ce încerca să introducă al său card, a constatat că pe ecranul acestuia era afişată suma de 1.800 RON.

La Timisoara, ca la Amsterdam, Praga sau Londra. Am putea avea in curand carduri pentru turisti

E deja o obișnuință în marile orașe din Europa, ar putea deveni realitate și la Timișoara. Turiștii vor avea la dispoziție, în sfârșit, un card pe care să-l folosească la muzee, la restaurante și, foarte important, pentru transportul în comun. Un proiect de HCL pe această temă va fi depus de doi liberali.

Fanii lui Poli, invitati sa scoata… cardurile! Cum pot face donatii

Fanii lui Poli Timișoara pot face, în sfârșit, donații către echipa lor preferată. Nu prin SMS, fiindcă, spune primarul Nicolae Robu, acest lucru este imposibil, ci direct de pe… card. E unica soluție prin care suporterii își pot sprijini favoriții. Poli nu știe încă în ce ligă va juca în noul sezon.

Top