Arhiva pentru eticheta: cari tibor

Poveste cu două piane. Teo Milea și Cari Tibor, dialog în alb-negru, în ultima zi a anului

Poveste cu două piane. Teo Milea și Cari Tibor, dialog în alb-negru, în ultima zi a anului

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează în 31 decembrie, de la ora 20,30, un inedit concert ai cărui protagonişti sunt timişorenii Cari Tibor și Teo Milea. Cei doi pianişti vor avea mai mulţi invitaţi, evenimentul urmând să aibă loc în Piaţa Libertăţii. Scena de iarnă din Piața Libertății a fost destinată, pe întreaga perioadă

Cari Tibor „emigreaza” temporar la Arad

Timișoara culturală „exportă” către Arad unul dintre cele mai bune produse ale sale. Compozitorul Cari Tibor, câştigător al premiului UNITER pentru muzică de teatru, va colabora pentru prima dată pentru un spectacol cu Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Este vorba despre „Dush(i) cu Preshu“, adaptare după „Preşul“, de Ion Băieşu.

Cari Tibor canta, din nou, „Muzica teatrului”

Muzica + Teatru = Muzica Teatrului. Aceasta este formula care îl readuce pe compozitorul-pianist Cári Tibor în fața publicului din Timişoara. Alchimia evenimentului e dată de formula aleasă pentru acest concert: Cári Tibor (pian) – Sânziana Tarța (voce) – Sorina Savii (vibraphone). Trio-ul promite „ o incursiune muzicală în spiritul tangoului”.

Top