Arhiva pentru eticheta: scart loc lejer

Momente din epoca de aur la Timișoara

Momente din epoca de aur la Timișoara

Momente din epoca de aur la Timișoara

„Momente din epoca de aur” se numește expoziția de fotografie care va avea loc la Timișoara în perioada 9 mai – 9 noiembrie 2019. Lucrările sunt semnate de Annika Sandor, iar expoziția va avea loc la Muzeul Consumatorului Comunist, loc binecunoscut care a „apărut pe hartă” la inițiativa lui Ovidiu Mihăiță. Vernisajul va avea loc

In vizita prin Republica Populara Romana! S-a deschis Muzeul Consumatorului Comunist / FOTO

Plasa de rafie, peștele de sticlă de pe televizor, păpușa Arădeanca, reviste, cărți, discuri și multe alte „comori” din Epoca de Aur pot fi admirate la Muzeul Consumatorului Comunist. Este vorba despre mii de exponate care prezintă viața de odinioară a românilor. Muzeul s-a deschis sâmbătă, la Timișoara, iar o parte dintre obiectele de aici pot face gelos orice colecționar.

Cari Tibor canta, din nou, „Muzica teatrului”

Muzica + Teatru = Muzica Teatrului. Aceasta este formula care îl readuce pe compozitorul-pianist Cári Tibor în fața publicului din Timişoara. Alchimia evenimentului e dată de formula aleasă pentru acest concert: Cári Tibor (pian) – Sânziana Tarța (voce) – Sorina Savii (vibraphone). Trio-ul promite „ o incursiune muzicală în spiritul tangoului”.

Top