Arhiva pentru eticheta: cavaler

Horia Colibasanu va deveni cavaler! Va primi Steaua Romaniei

Horia Colibasanu va deveni cavaler! Va primi Steaua Romaniei

Alpinistul timișorean Horia Colibășanu a fost decorat cu cea mai înaltă distincție pe care o poate acorda Președintele României. Este vorba despre Ordinul Național „Steaua României”. Luna trecută, Horia a devenit primul român care a urcat pe Everest fără oxigen suplimentar și șerpași.

Ignaz Bernhard Fischer, o viata ca-n filme: deportat la 18 ani, decorat la 90

La 18 ani, ar fi trebuit să dea examen la franceză și latină. A fost însă smuls din confortul căminului său și a ajuns să îndure iadul în Uniunea Sovietică. Ignaz Bernhard Fischer are acum 90 de ani și și-a dedicat viața sprijinirii camarazilor săi de suferință. Vineri, el a fost decorat, la Timișoara, cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

Timisoreanul Boiangiu, cavaler de onoare la nunta lui Cristi Borcea

Cel mai feroce „câine”, Cristi Borcea, unul dintre acţionarii de la Dinamo Bucureşti, se căsătoreşte, duminică, cu timişoreanca Alina Vidican. Şi ca să vedeţi că vorba care spune că dracu’ nu e aşa negru cum pare – apropo de eterna rivalitate pe axa Poli Timişoara – Dinamo Bucureşti -, viitorii soţi l-au ales cavaler de onoare pe timişoreanul Sorin Boiangiu.

Top