Arhiva pentru eticheta: cristi borcea

Hotelul Boavista, scos la vanzare! Borcea vrea 4 milioane de euro

Hotelul Boavista, scos la vanzare! Borcea vrea 4 milioane de euro

Aflat în spatele gratiilor și implicat într-un ultramediatizat scandal de divorț, fostul patron al lui Dinamo, Cristian Borcea, a luat decizia de-a vinde Hotelul Boavista din Timișoara. Informația a fost confirmată de firma de avocatură Poppa din București, prețul solicitat de fostul dinamovist fiind de patru milioane de euro.

Liga I: Giovani, Victor, Borcea, Copos, Meme – Hai, liberare!

România va cunoaște o dezvoltare fără precedent în perioada imediat următoare, în sectorul alimentar. Firmele de catering sunt pe val, începe lupta pentru obținerea contractelor. Bătălie mare se dă și pentru posturile de delivery-boy. Siviurile curg cu nemiluita. Se pregătesc saci cu chiftele.

Lajos si Altmayer nu au fost uitati de Cristi Borcea

După faptă, şi răsplată! Cristi Borcea a avut pe lista invitaţilor la nunta cu timişoreanca Alina Vidican peste 20 de timişoreni. Printre aceştia s-au numărat şi foştii arbitri timişoreni Sorin Altmayer şi Tiberiu Lajos, semn că „şeful haitei” nu şi-a uitat colaboratorii din rândul arbitrilor români.

Timisoreanul Boiangiu, cavaler de onoare la nunta lui Cristi Borcea

Cel mai feroce „câine”, Cristi Borcea, unul dintre acţionarii de la Dinamo Bucureşti, se căsătoreşte, duminică, cu timişoreanca Alina Vidican. Şi ca să vedeţi că vorba care spune că dracu’ nu e aşa negru cum pare – apropo de eterna rivalitate pe axa Poli Timişoara – Dinamo Bucureşti -, viitorii soţi l-au ales cavaler de onoare pe timişoreanul Sorin Boiangiu.

Top