Arhiva pentru eticheta: centru intermodal

Intermodalul de la Remetea Mare, varianta din masterplan, o necunoscuta pentru sefii CJ

Intermodalul de la Remetea Mare, varianta din masterplan, o necunoscuta pentru sefii CJ

Acum mai puțin de un an susțineau că investiția de la Centrul Intermodal de la Remetea Mare prespune nu mai puțin de 18 milioane de euro, dar acum s-au trezit că este evaluată la mai puțin de 10% din această sumă. Reprezentanții CJ Timiș habar n-au de ce în masterplan construcția acestui obiectiv figurează doar cu 1,5 milioane de euro.

Timisul ramane fara Intermodal… cel putin deocamdata

Timișul nu va avea prea curând centru intermodal la Remetea Mare. Recunoaște, în sfârșit, acest lucru și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, foarte optimist la începutul anului pe acest subiect. Motivul e foarte simplu: nu există bani pentru așa ceva. Fondurile ar putea veni eventual în exercițiul financiar 2014-2020.

Intermodalul se face la Remetea Mare sau nu se face deloc

Centrul intermodal de la Remetea Mare costă 22 de milioane de euro, iar locul unde va fi construit a fost stabilit de Guvernul Ungureanu. Ministrul Transporturilor, Dan Șova, spune că în scurt timp ar putea fi organizată licitația de lucrări și susține că PDL minte când vorbește despre acest centru, pe care nu l-a dorit niciodată.

Timisul va avea centru intermodal pana in 2016

Centrul intermodal de la Remetea Mare, despre care liderii opoziției din Timiș afirmau recent că nu are șanse să devină realitate, va fi gata până în 2016. Cel puțin așa susține conducerea CJ Timiș, care a primit acordul CNCFR, liderul de proiect pe singurul intermodal ce se va construi deocamdată în România.

Senatorul Ardelean: Centrul intermodal a fost „fazat” si va fi terminat candva, nu se stie cand si cum

Parlamentarii de Timiș bat holurile Ministerului Transporturilor, pentru deja faimosul centru intermodal. Spre deosebire de Alin Popoviciu (PDL), care susține că nici vorbă ca această investiție să fie pusă în practică, senatorul liberal Ben-Oni Ardelean spune că totul e ca și rezolvat. Finanțarea ar fi putut fi acordată deja, însă pentru că „nu suntem Samantha Fox”, s-a preferat realocarea pe exercițiul financiar 2014-2020.

Popoviciu ii explica lui Bojin, cu subiect si predicat, de ce nu va fi centru intermodal la Remetea

În timp ce preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, îl ridiculiza pe Alin Popoviciu şi anunţa că centrul intermodal de la Remetea Mare este ca şi făcut, deputatul PDL a făcut, luni, o nouă descindere la Ministerul Transporturilor. Popoviciu susține că nici vorbă ca investiția să depășească stadiul de proiect și că ministrului Ramona Mănescu nu-i este greu să promită.

popoviciu

Popoviciu crede ca Bojin o ia pe urmele lui… Gigi Becali

Deputatul PDL Alin Popoviciu îi lasă un moment de respiro primarului Nicolae Robu, dar nu-l scutește pe președintele CJ Timiș, Titu Bojin. Democrat-liberalul e convins că mutarea Centrului intermodal de la Recaș la Remetea Mare are legătură cu visurile de mărire ale fostului primar Titu Bojin.

Top