Arhiva pentru eticheta: ramona manescu

Centrul intermodal de la Remetea se face, dar mai trebuie cumparat pamantul

Centrul intermodal de la Remetea se face, dar mai trebuie cumparat pamantul

Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, a anunţat că este doar o chestiune de timp până când centrul intermodal de la Remetea Mare va deveni realitate. Bojin susține că a primit confirmarea chiar de la ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu.

Samartinean a cerut explicatii despre Gara de Nord de la ministrul Transporturilor

Gara de Nord din Timișoara arată sinistru, deși promisiunile de după alegeri au fost generoase în privința acesteia. În septembrie 2012, Ministerul Transporturilor anunța că alocă 1,3 milioane de euro pentru reabilitarea acesteia, dar, până acum, nu s-a întâmplat nimic. Deputatul PDL Cornel Sămărtinean i-a cerut explicații ministrului Ramona Mănescu.

USL rebrenduieste programul „Neveste destepte”

Dacă guvernarea USL n-a reușit încă, la mai bine de un an și jumătate de la instalare, să ofere un proiect corent românilor, în schimb, liderii alianței aflate la putere muncesc din greu la bunăstarea propriilor familii. Că nu degeaba se spune că familia este celula de bază a societății. Ultimul exemplu este nominalizarea Ramonei Mănescu în fruntea unuia dintre cele mai importante ministere, cel al Transporturilor.

Top