Arhiva pentru eticheta: codas

Ca de obicei: Timisul, codas la urne

Ca de obicei: Timisul, codas la urne

Românii nu se înghesuie la urme. La trei ore de la deschiderea secțiilor de votare, doar 4,61% dintre cetățenii cu drept de vot au pus ștampila pe candidații la europarlamentare. Totuși, procentul este puțin mai mare decât la scrutinul din 2009, când prezența a fost de 4%. Pe Colegiul 3 Timișoara, prezența la urne este dezastruoasă: doar 1,67% din votanți au mers la secțiile de votare până la ora 10.

Ilie Sarbu, cel mai harnic senator de Timis

Ca în fiecare an, Institutul de Politici Publice a elaborat un raport de monitorizare a activității parlamentare și pentru 2013. Printre temele analizate s-a numărat și prezența aleșilor la voturile finale date în cele două camere. La Senat, pe primul loc dintre cei șase senatori din Timiș se află Ilie Sârbu, șef al grupului PSD din Senat.

Nicolae Robu, lovit in mandria de „feisbuchist”

Se laudă pe unde poate cu audiența nemaivăzută pe care o are pe Facebook, dar, în realitate, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Conform publicației clujene Transilvaniareporter, Nicolae Robu e unul dintre primarii de reședințe de județ codași în ceea ce privește numărul celor care-i urmăresc activitatea pe cunoscuta rețea de socializare. În stilul caracteristic, este de așteptat o reacție a liberalului, care să combată vehement acest clasament.

Top