Arhiva pentru eticheta: consilier local

Primul consilier local USR din afara Bucurestiului este la Lugoj

Primul consilier local USR din afara Bucurestiului este la Lugoj

Jurnalistul Liviu Brîndușoni a devenit consilier local USR, după constituirea filialei locale a acestui partid. Acest lucru este o premieră, Brândușoni fiind primul ales local USR din afara Capitalei. El a candidat la Lugoj ca independent, astfel că trecerea la USR nu se află sub incidența legii care interzice traseismul la aleșii locali.

Consilier local din Belint, acuzat de santaj pentru… o ruga! / AUDIO

Un consilier local din Belinț este acuzat de o familie din satul Babșa că îi amenință și îi șantajează pentru a obține bani. Sătenilor li s-a spus că banii sunt pentru rugă, iar contribuția ar fi obligatorie. Alesul local susține că acuzațiile care i se aduc sunt aberante, iar primarul a decis… să nu se bage.

Viceprimar ales cu cantec la Sacosu Turcesc, primarul merge in contencios

Situaţie delicată în comuna timişeană Sacoşu Turcesc, unde Florin Nicolae Roşu (PP-DD) a fost validat ca și consilier local de Tribunalul Timiş, dar nu a depus jurământul şi nici nu a fost validat de consilierii locali. Cu toate acestea, într-o şedinţă a CL de săptămâna trecută, Roşu a votat alături de consilierii PSD pentru stabilirea unui nou viceprimar.

Petrica Folica ramane deocamdata consilier local

Petrică Folică, cel care a reușit să dea planurile PSD în Consiliul Local Timișoara, spune că își va păstra funcția de consilier, chiar dacă s-a încercat excluderea sa cl din partid. Împreună cu ceilalți doi consilieri locali ai PP-DD, acesta făcea parte din noua majoritate a CL Timișoara, alături de PSD și UpT. Pe 6

Consilier local din Jebel, evazionist fiscal in afaceri cu romii din Strehaia

Un consilier local din Jebel și fiul său sunt vizați într-un dosar de evaziune fiscală, în care sunt implicați, din nou, romii din Strehaia. Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, coordonați de procurori din Mehedinți, au descins, marți, la 25 adrese din Timiș, Mehedinți și Gorj. UPDATE: UPDATE: Este vorba despre Aurel Popa, consilier local din partea PDL.

A dat şpaga înapoi!

În urmă cu vreo doi ani, o firmă austriacă, să-i spunem SC Zona Verde pe româneşte, a venit la Timişoara pentru a demara o afacere în domeniul imobiliar. A achiziţionat un teren unde urma să ridice un mare complex rezidenţial.

Top