Arhiva pentru eticheta: consilier local

Jorge Gonzalez si Dominic Fritz

O altă premieră. Un spaniol get-beget, consilier local la Timişoara

O altă premieră. Un spaniol get-beget, consilier local la Timişoara

Timişoara nu va avea doar un primar care nu are cetăţenie română, ci şi un consilier local spaniol get-beget. Jorge Gonzales a intrat la limită în Consiliul Local Timişoara, acesta fiind pe locul 13 pe lista USR PLUS. În urma redistribuirilor, USR PLUS a obţinut 13 mandate din totalul de 27 în Consiliul Local Timişoara.

Sorin Ionescu

Consilierul local PSD, Sorin Ionescu, atacă şi USR şi PNL, dar mai ales disputa în creştere dintre aceştia

Deşi de multe ori grupul de consilieri locali ai PSD  a fost etichetat de primarul Nicolae Robu ca fiind împotriva Timişoarei şi a dezvoltării acestuia, Sorin Ionescu, reprezentant al social-democraţilor în CLT a lansat un atac destul de clar împotriva celor de la USR, după atacul acestora pe tema calităţii aerului din oraş. Comparaţia cu

Ilare Bordeasu (ALDE) renunta la mandatul din CL Timisoara: Mie nu-mi place sa fusaresc

ALDE va avea un consilier local nou la Timișoara. Asta, după ce profesorul universitar Ilare Bordeașu a decis să renunțe la mandat și să se concentreze asupra carierei didactice. Bordeașu spune că s-a săturat de modul haotic în care se desfășoară lucrurile la CL, dar și de lipsa de sprijin din partea partidului.

Primul consilier local USR din afara Bucurestiului este la Lugoj

Jurnalistul Liviu Brîndușoni a devenit consilier local USR, după constituirea filialei locale a acestui partid. Acest lucru este o premieră, Brândușoni fiind primul ales local USR din afara Capitalei. El a candidat la Lugoj ca independent, astfel că trecerea la USR nu se află sub incidența legii care interzice traseismul la aleșii locali.

ruga

Consilier local din Belint, acuzat de santaj pentru… o ruga! / AUDIO

Un consilier local din Belinț este acuzat de o familie din satul Babșa că îi amenință și îi șantajează pentru a obține bani. Sătenilor li s-a spus că banii sunt pentru rugă, iar contribuția ar fi obligatorie. Alesul local susține că acuzațiile care i se aduc sunt aberante, iar primarul a decis… să nu se bage.

Viceprimar ales cu cantec la Sacosu Turcesc, primarul merge in contencios

Situaţie delicată în comuna timişeană Sacoşu Turcesc, unde Florin Nicolae Roşu (PP-DD) a fost validat ca și consilier local de Tribunalul Timiş, dar nu a depus jurământul şi nici nu a fost validat de consilierii locali. Cu toate acestea, într-o şedinţă a CL de săptămâna trecută, Roşu a votat alături de consilierii PSD pentru stabilirea unui nou viceprimar.

Petrica Folica ramane deocamdata consilier local

Petrică Folică, cel care a reușit să dea planurile PSD în Consiliul Local Timișoara, spune că își va păstra funcția de consilier, chiar dacă s-a încercat excluderea sa cl din partid. Împreună cu ceilalți doi consilieri locali ai PP-DD, acesta făcea parte din noua majoritate a CL Timișoara, alături de PSD și UpT. Pe 6

evaziune

Consilier local din Jebel, evazionist fiscal in afaceri cu romii din Strehaia

Un consilier local din Jebel și fiul său sunt vizați într-un dosar de evaziune fiscală, în care sunt implicați, din nou, romii din Strehaia. Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, coordonați de procurori din Mehedinți, au descins, marți, la 25 adrese din Timiș, Mehedinți și Gorj. UPDATE: UPDATE: Este vorba despre Aurel Popa, consilier local din partea PDL.

A dat şpaga înapoi!

În urmă cu vreo doi ani, o firmă austriacă, să-i spunem SC Zona Verde pe româneşte, a venit la Timişoara pentru a demara o afacere în domeniul imobiliar. A achiziţionat un teren unde urma să ridice un mare complex rezidenţial.

Top