Arhiva pentru eticheta: Cupa Romaniei fotbal

Verde şi pentru Cupa României. Echipele din Timiş au parte de o nouă competiţie

Verde şi pentru Cupa României. Echipele din Timiş au parte de o nouă competiţie

Miercuri, 2 iunie 2021 ora 17:00 la sediul AJF Timiș se va efectua tragerea la sorți pentru Cupa României. Delegații echipelor participante sunt invitați să participe la tragerea la sorți și la realizarea calendarului competițional al Cupei României. Au fost invitate doar echipe ce s-au înscris în acest sezon în competiţiile organizate de AJF. „Am

Ripensia

Timișoara, diferență mare față de prima ligă. Ripensia pierde cu Sepsi

În ziua în care o echipă modestă de Liga 3, Sănătatea Cluj, a eliminat Viitorul Constanța, deținătoarea titlului, Timișoara arată că este departe, foarte departe de marea performanță în fotbalul românesc la nivel de seniori. Ripensia a cedat pe Electrica în 16-imile Cupei României cu 1-4 în disputa cu OSK Sepsi Sf. Gheorghe.

ACS Ghiroda

Duel timișean în turul II al Cupei României

Miercuri, 14 august, cu începere de la ora 17:30, va debuta al doilea tur al fazei naţionale a Cupei României. În prima fază, au fost prezente patru echipe din județul Timiș, dar doar una a reușit calificarea. Este vorba despre Ghiroda, care s-a impus la Giarmata, în timp ce Periam a pierdut acasă cu Pecica, 1-2, iar Lugoj a fost învinsă la Lupac, 3-6.

Top