Arhiva pentru eticheta: d”arc

Descopera cadourile uitate in Piata Unirii! Vino la Artisans Bazaar

Descopera cadourile uitate in Piata Unirii! Vino la Artisans Bazaar

Hai prin Piața Unirii vineri, 14 iulie, și vei putea găsi, în cele mai neașteptate locuri, cadouri! Sunt lăsate de cei de la Artisans Bazaar și, dacă vrei să descoperi și mai multe surprize, vino la grădina D’Arc.

Fashion-boutique, in loc de cafenea, la „Schimb de haine” / FOTO

Fiindcă a venit primăvara, iar o transformare prinde bine și în cazul garderobei personale, „Schimbul de haine” de sâmbătă seara a fost ocazia perfectă pentru a face asta, și încă pe gratis. Singura condiție: să oferi și tu ceva. A fost a treia ediție a evenimentului organizat de Sfera Timișoarei, care promite că-l va repeta cât de repede.

„Made in TM”, trei seri de concerte live pe malul Begai / VIDEO

Pentru că, spun unii, „nu se întâmplă nimic în Timișoara”, sunteți invitați să vedeți că lucrurile nu stau chiar așa. De vineri până duminică, vă așteaptă trei seri consecutive de concerte live, cu 18 trupe locale, două scene pe vapor, o instalație interactivă ce sondează istoria muzicală timișoreană și un exemplu de excelență „made in TM”.

Eveniment cultural in scop caritabil

Art&Fun cu masteranzii Facultăţii de Economie din Timişoara, în 25 mai, în Piața Unirii, la Cafenea & Club D’arc. Evenimentul începe la ora 12 și va aduna mai multe activităţi artistice: expoziţii de pictură şi fotografie, proiecţie de spoturi publicitare, realizări de caricaturi instant și o sesiune de face-painting.

Petrecerea de marţi, în D’Arc

Party toată noaptea, din nou, în Club D’Arc! Cei care au vrut să se distreze pe cinste în mijlocul săptămânii şi au ales binecunoscutul club timişorean n-au avut niciun motiv să regrete decizia. Muzică, dans, distracţie – cuvintele de ordine ale nopţii trecute.

Distracţie la D’arc

Cei care au avut chef de o ieşire în oraş marţi seară au putut alege, fără să greşească, clubul D’arc. Aici, petrecerea a fost în toi până spre orele mici ale dimineţii.

Top