Arhiva pentru eticheta: defilare

Vom avea defilare de amploare, la Timișoara, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Vom avea defilare de amploare, la Timișoara, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Anul acesta vom avea o paradă… mai paradă decât anii trecuți, la Timișoara, de 1 Decembrie, ne anunță prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu. Vedeta evenimentului vor fi transportoarele blindate Piranha V, locul ales pentru paradă rămânând și în acest an zona centrală în fața Catedralei Mitropolitane.  „Și în acest an vom organiza un eveniment de

Mii de timisoreni la parada militara de 1 Decembrie. Politia Locala a defilat cu segway-uri cu stegulete

Câteva mii de timișoreni, printre care foarte mulți copii, au ieșit, vineri, din case, în prima zi de decembrie, pentru a asista la parada de Ziua Națională. În jur de 500 militari, jandarmi, polițiști, pompieri și reprezentanți ai SRI au trecut prin fața Palatului Administrativ.

M-am simtit copios de ziua nationala a Romaniei

Așa am înțeles, că de onomastică și ziua națională a tuturor românilor nu se fac invitații speciale. Participi și gata. Te veselești, spui „La mulți ani!” la vecini, la prieteni, la dușmani, ce mai, este o zi frumoasă pentru toată lumea. Ce-ar fi ca de la anul să sărbătorim cu toții ziua de naștere ca de ziua națională? Înainte să înceapă cheful, am să țin un discurs de bun venit și apoi dau cuvântul comesenilor.

1 Decembrie, in pas de defilare / FOTO

După mai bine de două decenii, timișorenii s-au prezentat la defilarea de Ziua Națională, și asta fără să-i oblige nimeni. Parada militară organizată de 1 decembrie a paralizat timp de câteva zeci de minute circulația din centrul orașului, dar cei care au asistat la eveniment au savurat din plin demonstrația.

Top