Arhiva pentru eticheta: dezbateri publice

colterm

La CJ Timis s-ar putea, pe cand si la PMT? Un liberal vrea platforma on-line pentru dezbateri publice

La CJ Timis s-ar putea, pe cand si la PMT? Un liberal vrea platforma on-line pentru dezbateri publice

Cetățenii simpli, care, până la urmă, sunt beneficiarii tuturor deciziilor luate de administrațiile locale și județene, sunt ultimii băgați în seamă de acestea. Liberalul Marian-Constantin Vasile propune înființarea, la CJ Timiș, a unei platforme oficiale destinate consultărilor publice. Din postura pe care o are, el l-ar putea consilia în mod similar și pe primarul Nicolae Robu.

Dezbaterile publice: la CJ Timis, obligatorii, la Primaria Timisoara… doar daca situatia o impune

Liberalul Marian-Constantin Vasile a anunțat organizarea, luni, la CJ Timiș, a două dezbateri publice pe marginea unor proiecte care vor apărea pe ordinea de zi a viitorului plen. El folosește însă unități de măsură diferite când vine vorba despre atitudinea primăriei la acest capitol.

Senatul da „verde” dezbaterilor publice pe Internet, dar nu pe Facebook

Plenul Senatului a aprobat, în ședința de marți, amendamentul propus de senatorul de Timiș, Petru Ehegartner la Legea 52/2003 privind transparența decizională. Amendamentul prevede ca dezbaterile publice pot organizate și în mediul virtual, dar strict pe site-urile instituțiilor în cauză, nu pe Faceebook sau alte rețele de socializare, cum s-a discutat inițial.

Top