Arhiva pentru eticheta: discoteca

Česko-rumunská diskotéka! Petrecere… vintage, cu Angela Similea si Karel Gott

Česko-rumunská diskotéka! Petrecere… vintage, cu Angela Similea si Karel Gott

La provocarea Centrului Ceh, ineditul proiect Discoteca alătură ritmuri românești dintre anii ’60 – ’90 cu cele cehoslovace din perioada similară. La Timișoara, experimentul are loc, în premieră, vineri seară, ca parte a Cafékultour – săptămâna cafenelelor.

Mos Stoia si prea tanarul Lae

Fiecare dintre noi am avut în copilărie câte o vecină babă care ne certa că-i dăm cu mingea peste gard ori că facem gălăgie în orele de liniște. Fără să fiu în prim-plan, am asistat totuși la partide de tir cu praștia în corpurile de iluminat stradale. Mai apoi participam la chefuri de neam prost de-am supărat un alt vecin dificil, deputatul Horia Cristian. Pentru ca acum, la bătrânețe, să fac pe moralistul și să-i dau dreptate lui moș Stoia, prim-viceprimarul Timișoarei.

Raportul CJ Timis: curat cultura la Zambara!

Stupoare la Consiliul Judeţean Timiş, după ce conducerea instituţiei a prezentat un raport despre activitatea desfăşurată în clubul Zambara. Conform acestuia, aici are loc o intensă activitate culturală: seminarii, conferinţe, dezbateri şi lansări de carte! Niciun cuvânt însă despre discotecă, deoarece se desfăşoară la… ore prea înaintate!

Top