Arhiva pentru eticheta: egipt

Cinci motive pentru care să pleci în vacanță în Egipt

Cinci motive pentru care să pleci în vacanță în Egipt

Egiptul a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice pentru români, iar tot mai multe agenții organizează curse charter către zona de litoral a acestei țări sau Cairo. Ce poți face în Egipt și de ce merită să vizitezi această țară vei descoperi în rândurile următoare. 1.Egiptul are temperaturi bune tot anul – Chiar

Cele mai interesante documentare despre Egiptul Antic

Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de istorie modernă, Egiptul Antic îi fascinează în continuare pe oameni și ascunde multe mistere, secrete cu diverse interpretări. Mulți istorici studiază în continuare lumea mistică a Egiptului Antic, rezultând filme documentare care merită urmărite pentru a înțelege cât mai mult din acea perioadă interesantă a istoriei omenirii.

Hurghada – pentru un Revelion cu temperaturi de primavara / FOTO

Știm cu toții că iarna nu-i ca vara și nu trebuie să ne reamintească nimeni acest lucru. Tocmai din acest motiv, când ne vom afla în toiul iernii, foarte mulți dintre noi ar putea avea dorința de a-și petrece Revelionul undeva la căldură. Este un lucru cât se poate de normal, și din acest motiv agenția de turism Ultramarin face o recomandare pe măsură: Hurghada, Egipt.

Top