Arhiva pentru eticheta: eliminati

Doi elevi eliminați azi de la BAC în Timișoara

Doi elevi eliminați azi de la BAC în Timișoara

Au început azi probele scrise la Bacalaureat. Prima a fost proba la limba română, fără susținerea anterioară a probelor de competențe. În județul Timiș, erau înscriși 3.816 elevi să susțină examenul. Dintre aceștia, 135 nu s-au prezentat fiind declarați absenți. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș, doi elevi au fost excluși din examen. Incidentul s-a

Telefonul, bata-l vina! Patru tineri din Timis stau pe tusa la doua sesiuni de Bac

Patru tineri au fost eliminați la bacalaureat, în Timiș, la probele de evaluare, care au avut loc, în premieră, iarna. Ei au avut telefonul la examen. Poate unii pur și simplu l-au uitat în buzunar. Această ipoteză poate fi valabilă pentru că probele de competențe nu sunt unele „de picat”.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Parintii elevilor eliminati de la Bac cer socoteala la ISJ! Continua identificarea celor care au copiat

Scandalul bacalaureatului fraudat de la Făget continuă la ușile Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Zeci de părinți au venit, luni, în fața instituției, „să ceară dreptate”, asta după ce 94 de elevi au fost eliminați din examen pentru că s-a constatat că au copiat.

Cinci elevi eliminati din Bac, la romana

Cinci absolvenţi de clasa a XII-a din Timiş au fost eliminaţi din bacalaureat la prima probă scrisă, cea de limba şi literatura română. Aceştia au intrat în sălile de examen cu telefoane mobile, acest lucru fiind strict interzis. Unul dintre elevi a fost mai conservator şi a apelat la clasicele fiţuici.

Top